FOTOLITERONATURA: Magazinul de echipamente foto-video Photosetup organizează o serie de ateliere foto gratuite, destinate pasionaților de fotografie

by Redactia B24FUN
Marcând un sfârșit de vară memorabil pentru toți pasionații de fotografie, magazinul de echipamente foto-video Photosetup organizează FOTOLITERONATURA. Acesta constă în realizarea unei serii de ateliere foto gratuite, la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău, sub îndrumarea lui Radu Lupașcu. Evenimentul își propune să încurajeze, dar și să susțină pasionații de fotografie, prin oferirea oportunității de a învață, dar și de a pune în practică cele învățate de la specialiștii în domeniul fotografiei, într-un cadrul natural. Astfel, Photosetup se poziționează ca fiind organizatorul primului eveniment de acest gen din România.

Marcând un sfârșit de vară memorabil pentru toți pasionații de fotografie, magazinul de echipamente foto-video Photosetup organizează FOTOLITERONATURA. Acesta constă în realizarea unei serii de ateliere foto gratuite, la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău, sub îndrumarea lui Radu Lupașcu. Evenimentul își propune să încurajeze, dar și să susțină pasionații de fotografie, prin oferirea oportunității de a învață, dar și de a pune în practică cele învățate de la specialiștii în domeniul fotografiei, într-un cadrul natural. Astfel, Photosetup se poziționează ca fiind organizatorul primului eveniment de acest gen din România.

Despre FOTOLITERONATURA

În cadrul FOTOLITERONATURA vor fi organizate o serie de ateliere foto gratuite, cu prezență fizică, în cadrul cărora pasionații de fotografie vor avea parte de o experiență de învățare diferită, sub îndrumarea specialiștilor din domeniu. Evenimentul va fi organizat într-un cadru natural, la Roaba de Cultură, din parcul Herăstrău. Roaba de Cultură este un spațiu pe pajiștea de lângă restaurantul Pescăruș, în care Asociația Green Revolution își propune să ofere o alternativă prin muzică, dans, fotografie, pictură și alte asemenea, care să vină ca un exercițiu de cultură pentru toată lumea. Atelierele vor fi organizate în fiecare vineri, în perioada 19 august – 9 septembrie, începând cu ora 18.00. Fiecare dintre acestea are o tematică diferită, iar programul poate fi consultat pe website-ul Photosetup.

Cum poți participa

Participarea la atelierele de fotografie este gratuită, iar locurile nu sunt limitate, însă pentru o mai bună organizare doritorii sunt îndemnați să se înscrie în prealabil, completând formularul disponibil pe website-ul Photosetup, în cadrul căruia pot alege și atelierul la care doresc să participe. Deși participarea este deschisă oricărui pasionat de fotografie, pentru a putea avea parte de o experiență de învățare completă, este recomandată deținerea și utilizarea unui aparat foto și, după caz, a obiectivelor foto potrivite, în cazul celor ce dețin mai multe. Dacă nu deții deja un aparat foto și dorești să afli mai multe despre care ar fi cel potrivit pentru tine sau dacă ai nevoie de mai multe informații legate de ateliere și de echipamentul foto potrivit pentru acestea, poți face oricând o vizită la sediul Photosetup, unde vei fi întâmpinat de o echipă profesionistă.

De ce să participi

Atunci când ești pasionat de un anumit domeniu, orice experiență de învățare devine prețioasă, iar acest lucru se întâmplă și în cazul pasionaților de fotografie. În cadrul FOTOLITERONATURA, participanții pot pune bazele mai multor tipuri de fotografie în natură, prin aplicarea cunoștințelor, dar și a informațiilor transmise, în mod practic, sub atenta îndrumare a unui fotograf profesionist. De asemenea, fiecare participant își va putea perfecționa abilitățile legate de fotografia portret, fotografia macro, dar și fotografia de peisaj, în natură. Totodată, evenimentul va fi o șansă foarte bună pentru a interacționa, respectiv socializa cu alte persoane pasionate de fotografie, de a împărtăși cunoștințele, dar și de a crea noi conexiuni.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!