banner

Despre experiența de a lucra la un cazino ca și Dealer Live

by Redactia B24FUN

Dacă vă gândiți să fiți dealer de cazinou, probabil că vă gândiți să lucrați la un cazinou terestru în primul rând. La urma urmei, dealerii de cărămidă și mortar există de secole.

Cu toate acestea, este posibil să nu vă gândiți să lucrați pentru un cazinou de dealeri live. Jocurile cu dealeri live sunt încă relativ noi, începând să câștige popularitate abia la începutul anilor 2010.

Presupunând că sunteți intrigați să lucrați pentru un cazinou live, puteți afla mai multe despre el mai jos. S-ar putea să vi se pară interesant acest post dacă sunteți doar curioși cu privire la profesia de tranzacționare a cazinourilor live.

Publicitatea Evolution Gaming explică ce este necesar

Evolution Gaming a fost primul studio de dealeri live lansat în 2006. De atunci au devenit primul studio pentru jocuri de cazino live.

Evolution prezintă operațiuni în 20 de țări de pe glob și are peste 10.000 de angajați. Studioul caută acum să adauge la baza sa de angajați din Atlantic City.

Anunțul notează că nu aveți nevoie de experiență de tranzacționare prealabilă. Crupierii angajați urmează două săptămâni de antrenament la Academia Evoluției.

Această academie îi învață pe cursanți cum să se ocupe de blackjack, ruletă, Dream Catcher și orice alt joc cu poziții deschise. De asemenea, oferă sfaturi cu privire la modul în care dealerii ar trebui să prezinte jocurile în timpul streamingului.

Dealerii nu sunt singurele poziții deschise

Studiourile de dealeri live au nevoie de mai mult decât de crupere pentru a opera. De asemenea, au nevoie de o mulțime de alți angajați, de la prezentatori la „talent”.

Unele jocuri de masă necesită atât un dealer, cât și un prezentator. Acesta din urmă vorbește mai mult și menține atmosfera plină de viață.

Prezentatorii sunt deseori necesari pentru jocuri precum petrecerea blackjack. De asemenea, pot opera într-un rol solo pentru jocuri precum Dream Catcher.

Pozițiile talentelor sunt mai puțin clare. Evoluția ar putea cere orice de la oameni care vin cu idei de jocuri până la cei care operează echipamente de streaming.

Ce tip de oră funcționează dealerii de cazinouri live?

Majoritatea studiourilor de dealeri live, inclusiv Evolution, funcționează 24/7. Prin urmare, schimbările pe care le lucrează crupierele pot fi în aer.

Chiar și Evolution descrie programul de lucru ca incluzând „schimburi de zi, leagăn și noapte”. Acestea fiind spuse, orele vor varia de la o săptămână la alta.

Dacă ați lucrat vreodată în comerțul cu amănuntul sau în serviciile alimentare, puteți fi obișnuit cu astfel de schimburi. Te-ai descurca mai ales în acest rol dacă ai experiență și în lucrul la a treia tură.

Ce face exact un dealer de cazinou live?

Cea mai evidentă sarcină pentru un dealer de cazinou live implică jocurile. O mare parte din cursul de instruire acoperă modul de gestionare a acestui rol.

Cu toate acestea, crupierii de dealeri live trebuie să fie pregătiți pentru mai mult decât împărțirea cărților sau rotirea unei roți. De asemenea, trebuie să păstreze un aspect profesional, să interacționeze cu jucătorii și să participe la promoții.

În ceea ce privește aspectul profesional, studiourile de cazinou live necesită de obicei dealerilor să poarte îmbrăcăminte formală. Domnii poartă smoking și costume, în timp ce doamnele tind să poarte rochii de seară sau rochii de cocktail.

Interacțiunea jucătorilor este o parte importantă a acestui job. Cei mai buni crupieri de dealeri live sunt buni la discuții cu jucătorii, în timp ce îndeplinesc încă sarcini de tranzacționare.

În ceea ce privește promoțiile, unele cazinouri live oferă bonusuri de mână și alte oferte. Este posibil ca crupierii să fie nevoiți să țină cont de astfel de evenimente și să anunțe potențialii câștigători.

Cerințe standard de locuri de muncă

Evolution Gaming, precum și alte studiouri, are câteva cerințe de bază pe care le cer angajaților. Iată o listă de cerințe comune, care sunt văzute și în multe alte domenii de activitate:

 • Trebuie să aibă vârsta de 18 ani sau mai mult
 • Trebuie să finalizați cu succes verificările de medicamente și antecedente
 • Trebuie să aveți un program flexibil care include sărbători de lucru și weekenduri, dacă este necesar
 • Trebuie să purtați uniformele necesare (de obicei îmbrăcăminte formală sau ținută de seară)
 • Ai o atitudine pozitivă și comunică bine cu jucătorii
 • Experiență profesională de la unu la doi ani într-o poziție orientată spre servicii
 • Fii un jucător de echipă care este dispus să se adapteze la nevoile în schimbare ale afacerii
 • Cum este plata la un cazinou de dealer live?
 • Nicio rată de plată nu este listată în anunțul Evolution Gaming. Cu toate acestea, observă că veți primi o plată orară, plus sfaturi și bonusuri de performanță.

Alte avantaje pentru acest rol includ:

 • 10 zile de vacanță plătite
 • 5 zile bolnave
 • Timp de pauză plătit
 • Băuturi răcoritoare furnizate în camera de pauză
 • Bonusuri de trimitere a angajaților
 • Asigurare dentară, medicală și vizuală
 • Instruire completă și oportunități de avansare
 • Program de reduceri la nivel național pentru angajați

Concluzie

Este posibil ca un crupier de dealer live să nu fie primul loc de muncă la care te gândești atunci când vine vorba de a lucra în industria jocurilor. Cu toate acestea, este încă un concert valid care este disponibil pe piețele reglementate de jocuri de noroc online.

De exemplu, Evolution Gaming a lansat un anunț care caută dealerii să lucreze în studioul său din Atlantic City. De asemenea, solicită prezentatori de jocuri și alte talente.

Dacă v-ați gândit vreodată să lucrați în lumea jocurilor, atunci tranzacțiile live ar putea fi o modalitate bună de a începe. Conform reclamei Evolution, nu este necesară o experiență de tranzacționare prealabilă. Te antrenezi la o academie și te apleci cum să faci față locului de muncă acolo.

În plus, nu veți avea de-a face cu persoane în persoană. În schimb, vă ocupați pur și simplu de locuri goale și lăsați software-ul să facă restul.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!