banner

Descopera cele mai bune preturi pentru RCA de la TCV Asigurari

by Redactia B24FUN

Orice proprietar de autovehicul, indiferent de natura acestuia, este obligat prin lege sa asigure un contract de asigurare RCA valabil. Acest lucru nu se aplica doar din considerente juridice, ci si financiare si sociale. Cu alte cuvine, in cazul nefericit in care sunteti implicat intr-un  eveniment rutier nefericit, beneficiati atat de acoperire legala, dar aveti si garantia faptului ca firma de asigurari va suporta toate reparatiile necesare persoanei pagubite, evitand astfel orice fel de discutii nefavorabile la fata locului.

Problema se rezolva amiabil si rapid la fata locului, fiecare parte beneficiind de propriile avantaje, in functie de clauzele prevazute in contract si, toate acestea in schimbul unei sume modice platite la perioade standard pentru polita RCA de la TCV Asigurari. 

De ce este nevoie de asigurare RCA?

Semnarea unui contract care are in vedere asigurarea RCA este prevazuta ca fiind obligatorie prin lege si lipsa acesteia poate avea repercusiuni grave asupra proprietarului masinii. Fara ea, acesta nu are voie sa circule pe drumurile nationale sau cele din Uniunea Europeana, incalcarea acestui aspect poate genera sanctiuni legale si chiar suspendarea permisului de conducere.

Este un document important care atesta faptul ca, in caz de accident, daca tu ai fost cel vinovat de producerea lui, iti asumi sa acoperi daunele provocate. Cu toate acestea, nu va fi nevoie sa ii platesti pagubitului nicio suma de bani suplimentara, deoarece casa de asigurari va acoperi toate daunele materiale provocate. Dat fiind faptul ca periodic achitati o valoare aferenta perioadei contractuale RCA, cheltuielile de reparatii vor fi sustrase din acele resurse. 

Foarte important de stiut este insa faptul ca, odata ce asigurarea a fost folosita in vederea acoperirii daunelor provocate intr-un accident, valoarea pe care va trebui sa o achitati anual creste, in functie de amploarea reparatiilor care au fost achitate prin intermediul ei.  

Care sunt preturile pentru polita RCA la TCV?

Nu exista un pret standard pentru toti posesorii de vehicule. Inainte de a semna contractul, punem la dispozitia acestora o metoda de calculare RCA, care sa ii ajute sa vizualizeze toate ofertele disponibile in raport cu nevoile lor si sa o aleaga pe cea mai avantajoasa. Suma finala depinde atat de perioada pentru care alegeti sa fiti asigurat, cat si de particularitatile masinii, sau experienta soferului in ceea ce priveste sofatul.

Cum pot incheia un contract de asigurare cu TCV Asigurari?

Pentru a putea deveni posesorii unei asigurari auto, exista doua: fizica si online. Daca preferati sa va deplasati la sediul casei de asigurari si sa parcurgeti toate demersurile necesare in varianta clasica, acest lucru este posibil, insa va necesita mai mult timp. Pe de cealalta parte, puteti opta pentru varianta in care intreaga procedura se desfasoara online si incheierea contractului se face chiar in aceeasi zi, dor prin cateva click-uri.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru si sa selectati asigurare RCA. Aici va va fi oferit un formular pe care sa il completati cu datele personale si cele ale masinii, pentru a putea genera o asigurare care sa respecte intru totul specificatiile cazului. De aici va trebui sa selectati perioada pentru care doriti asigurarea. Aceasta poate varia intre o luna, doua, trei, sase si poate ajunge pana la maxim un an. Odata indepliniti acesti pasi, puteti realiza cateva variante de calcul RCA cu ajutorul carora sa puteti vizualiza toate ofertele disponibile si felul in care variaza suma finala in functie de perioada contractuala aleasa. In final nu mai ramane decat se alegeti optiunea cea mai potrivita, semnati online si asteptati ca noi sa va comunicam daca cererea a fost aprobata si momentul din care asigurarea devine valabila.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!