banner

De unde și cum cumperi Chainlink (LINK)?

by Redactia B24FUN

Chainlink (LINK) este un proiect de criptomonede bazat pe furnizarea de servicii Oracle pentru aplicațiile blockchain.

Blockchain–ul Oracle oferă surse fiabile de date în afara blockchain-ului pentru aplicații blockchain.

De exemplu, poate dorești să scrii un contract inteligent care convertește toți banii în Bitcoin atunci când prețul aurului atinge un anumit prag. Nu există o modalitate simplă de a implementa această aplicație pe blockchain, deoarece prețul aurului nu este pe blockchain. Cineva ar putea să–și asume responsabilitatea pentru crearea unui flux de date, dar datele ar putea fi manipulate pentru a beneficia alții.

Aplicațiile DeFi au nevoie de o sursă fiabilă de date în afara lanțului, care a fost verificată în același mod în care blocurile suplimentare sunt verificate înainte de a fi adăugate la blockchain.

Asta este exact ce fac oracolele blockchain.

Acestea fac ca prețurile acțiunilor, prețul aurului, tendințele meteo și mii de alte fluxuri de date relevante să fie disponibile pentru contractele inteligente pe blockchain.

Chainlink este cel mai utilizat oracol blockchain. Are propria criptomonedă – LINK. Criptomoneda LINK este utilizată intern pentru a plăti tranzacțiile și pentru a stimula validarea datelor.

Chainlink a fost lansat în 2017 de către doi studenți de la Cornell și profesorul lor. În termeni simpli, Chainlink acționează ca o punte între un blockchain și medii off–chain.

Iată o scurtă prezentare generală și câteva sfaturi ca să afli de unde și cum cumperi Chainlink (LINK).

De unde cumperi Chainlink (LINK)

Jetoanele CHAIN sunt disponibile pe multe site–uri web și burse de criptomonede. De fapt, acest număr mare de platforme poate face alegerea unui site una dintre cele mai dificile sarcini atunci când vrei să descoperi cum cumperi Chainlink.

Cele mai multe burse, inclusiv DEX–urile, oferă servicii, în primul rând, aceluiași public relativ mic de experți cripto, care pot să aleagă și să instaleze ușor un portofel, să securizeze chei criptografice hexazecimale și interacționează direct cu blokchain–ul.

De–a lungul timpului, un număr tot mai mare de oameni – și nu vorbim de experții în informatică – au devenit interesați să cumpere LINK și alte criptomonede pentru prima dată. Platformele doar pentru experți nu oferă securitate, asistență sau instrumente care ar ajuta un astfel de utilizator să reușească. Acestea răspund, în mare măsură, nevoilor informaticienilor și experților în blockchaian. Sunt soluții excelente pentru pricepuții în informatică.

Pentru cei mai mulți utilizatori, acesta nu este cel mai bun răspuns la întrebarea: „De unde cumpăr Chainlink?”. Dacă JavaScript nu este limba ta maternă, probabil că ți–ar prinde mai bine să–ți creezi un cont pe o platformă custodială cum este Kriptomat.

Platformele custodiale sunt ușor de utilizat. Ele oferă nivelul de preț Chainlink în timp real pentru a face o cumpărare. Dacă ești nou pe blockchain și ai dori să cumperi LINK, Kriptomat este o alegere foarte bună.

Vei afla rapid că crearea unui cont este un pic mai complicată decât simpla definire a numelui de utilizator și a parolei. Îți vei da seama că lucrezi cu o bursă cripto de renume atunci când ți se va cere să–ți verifici identitatea prin furnizarea unei copii electronice a pașaportului emis de guvern sau a altui act de identitate. Aceste reglementări Know Your Customer (KYC) sunt impuse de fiecare companie care se conformează cu prevederile GDPR privind combaterea spălării banilor.

Verificarea identității poate să dureze ore, zile, sau mai mult pe unele website–uri. La Kriptomat, procedurile simple KYC pot fi finalizate în câteva minute.

Poți să începi prin simpla introducere a adresei și încărcarea unei imagini de rezoluție ridicată a pașaportului (sau în unele țări, a carnetului de conducere). Kriptomat te ghidează să îți faci un selfie – o fotografie care se potrivește cu cea din documentul tău de identitate. În cele mai multe cazuri, identitatea este verificată în câteva minute.

Cum cumperi Chianlink

Odată ce ți–ai creat și verificat contul, ești gata să te concentrezi pe cum cumperi LINK.

Cea mai rapidă și mai ușoară cale să cumperi Chainlink (LINK) este să utilizezi cardul Visa sau Mastercard. Selectează Cumpărare din meniu și urmează pașii indicați – poți să cumperi LINK în câteva secunde și să îți adaugi monedele în portofelul Kriptomat.

Dacă preferi, poți transfera fondul de investiții la Kriptomat prin transfer bancar sau printr–un serviciu de transfer de numerar, cum ar fi Skrill sau Neteller. Kriptomat acceptă depozite în peste o duzină dintre cele mai utilizate monede fiat europene. Odată ce depunerea apare în contul tău, poți urma indicațiile din meniu și să faci o achiziție.

Asta este tot ce trebuie să cunoști. Ești acum expert și știi totul despre cum să cumperi LINK.

Cea mai importantă decizie de luat este alegerea locului de unde cumperi Eos. Atunci când evaluezi platformele cripto, asigură–te că iei în calcul licențierea, reglementarea, certificarea de securitate, instrumentele de investiții, ușurința în utilizare și asistența pentru clienți.

Nu primești nici o monedă Chainlink atunci când cumperi LINK online. Monedele pe care le cumperi sunt transferate în adresa ta electronică din blockchain. Kriptomat se ocupă de toate detaliile cu criptarea cu cheie publică pentru ca tu să poți să te bucuri de transferuri prompte și securizate pentru criptomonedele tale.

Despre Kriptomat

Înființat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor prin introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care o reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți din Europa și din alte 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie sau investesc în criptomonede.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!