De ce să faci videochat? E fun, e cool, iar câștigurile sunt serioase!

by Redactia B24FUN

Numărul fetelor din România care aleg să facă videochat este în continuă creștere. Dacă în urmă cu câțiva ani se vorbea despre o cifră de ordinul zecilor de mii, între timp mai poate fi adăugat, fără probleme, un zero. Ce le determină oare să opteze pentru o carieră în industria de divertisment online pentru adulți?

Odată ce ajungi să cunoști cu adevărat domeniul, răspunsul nu este deloc dificil. Într-adevăr, cine nu și-ar dori un job cu program flexibil, desfășurat la un loc de muncă ce oferă condiții de lux, cu colegi binevoitori și câștiguri situate la nivelul celor mai prospere țări din Occident?

Condițiile și atmosfera dintr-un studio de videochat

Dacă lucrezi pentru o firmă de prestigiu, precum Studio20, vei constata că toate studiourile se află în zone centrale din oraș, în care poți ajunge la orice oră, în condiții de siguranță deplină.

Interiorul este decorat cu bun gust, ținând seama de două cerințe esențiale. Pe de o parte, fetele au nevoie de confort desăvârșit, astfel încât la dispoziția lor se află spații destinate relaxării, precum bucătărie, zone de make-up, de masaj și de fitness. Pe de altă parte, camerele de chat sunt concepute astfel încât să facă posibilă împlinirea diverselor fantezii ale membrilor. 

Oamenii care se află într-un studio sunt chiar mai importanți decât decorul superb sau decât echipamentul de ultimă generație. Într-adevăr, fetele sunt ajutate să progreseze de către manager, de trainerii de videochat și de profesorii de limba engleză, cultură generală sau machiaj. În plus, echipa de suport tehnic este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pentru săptămână și rezolvă cu promptitudine orice eventuală problemă. 

videochat

Veniturile obținute de un model online

Modelele online nu trebuie să aștepte mult timp pentru a se bucura de avantajele deciziei pe care au luat-o pe plan profesional. Încă din primele trei luni de lucru, ele primesc, în mod garantat, suma de 1 000 de euro pe lună, indiferent de performanțele realizate, în această perioadă, pe site-urile destinate adulților. Pentru a beneficia de acest avantaj, este suficient să respecte turele de lucru pe care și le aleg, să urmeze procedurile de formare și sfaturile echipei de suport. 

Odată ce capătă experiență, încep să câștige tot mai mulți bani de pe urma interacțiunii cu membrii site-urilor de videochat. Fiecare fată are parte de un comision de bază de 50% din veniturile generate, la care se adaugă mai multe tipuri de bonus:

• 5% pentru minimum 100 de ore lucrate într-o perioadă, inclusiv streaming mobil și apeluri video, ceea ce face obiectivul mai ușor de atins;

• încă 5% pentru fetele care depășesc câștiguri de 15 000 de euro într-o perioadă;

• 5% pentru o rată de conversie bună, adică pentru vizitatorii care se înscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

• un alt bonus de 5% pentru un comportament online perfect; 

• alți 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acest stimulent se plătește în luna iunie a fiecărui an pentru întregul an precedent. 

În concluzie, ca model de videochat ai parte de câștiguri serioase în timp ce lucrezi într-un cadru plăcut, ajutată de o întreagă echipă de profesioniști! Prin urmare, ai toate motivele să alegi, la rândul tău, o carieră în industria de divertisment pentru adulți!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!