Potrivit statisticilor, cea mai mare parte dintre companiile romanesti sunt intreprinderi mici si mijlocii. Dar problema acestui tip de structura este ca putini lideri reusesc sa dezvolte intregul potential al institutiilor lor.
Ei se confrunta adesea cu diverse obstacole, inclusiv lipsa unui spatiu de depozitare. Din fericire, companiile mici pot alege acum o hala de inchiriat Timisoara pentru a-si depozita produsele. Acest lucru rezolva aceasta problema fara a implica costuri semnificative.
Ce hala sa cauti?
Inainte de a cauta o hala intr-un centru economic major, este necesar sa cazi de acord asupra definitiei acestui tip de sediu profesional. Foarte diferit de birouri si spatii comerciale, o hala este un spatiu de depozitare de dimensiuni variabile, care va permite unei companii sa-si reduca costurile de operare in fiecare etapa a lantului sau de productie.
Intr-adevar, inchirierea sau cumpararea unui depozit face posibil sa ai toate resursele inainte si dupa etapele de productie, dar si post-fabricatie, dupa vanzarea produselor.
Exista trei tipuri principale de hale pentru inchiriat:
- logistica (dedicata fluxului de marfuri);
- refrigerat (asigura conservarea corespunzatoare a alimentelor perisabile);
- depozitare (pentru depozitarea marfurilor, substantelor chimice, materialelor etc.).
In functie de rolurile pe care vor trebui sa le indeplineasca, depozitele vor trebui sa respecte standarde de siguranta stricte si variate.
Inchirierea unei hale: un avantaj neasteptat
Inchiriere unui spatiu de depozitare nu se aplica numai intreprinderilor mici si mijlocii. Oferind posibilitatea aprovizionarii continue, se poate optimiza aprovizionarea companiei. De data aceasta, deoarece depozitul este mai aproape de companie, transportul marfurilor va fi mai ieftin. Facand alegerea corecta intre spatiul de stocare disponibil, IMM-urile vor economisi multi bani evitand in acelasi timp riscul epuizarii stocului.
Inchirierea unui depozit: resurse la indemana
Inchirierea unei Hale in Timisoara sau inchiriere spatiu depozitare Bucuresti permite companiei sa obtina toate resursele de care are nevoie in faza de post-productie (in procesul de productie, inainte sau dupa productie si dupa vanzarea produsului). Inainte de productie, depozitul este folosit pentru depozitarea produselor care vor fi utilizate pentru fabricatie, cum ar fi materii prime, consumabile si produse manufacturate neasamblate.
Dupa faza de productie, hala va servi ca loc de depozitare inainte de integrarea produsului in lantul de productie. Apoi, in functie de marfa depozitata, trebuie sa respecte standarde foarte specifice de depozitare si securitate. Un depozit de inchiriat trebuie de asemenea sa optimizeze spatiul pentru a raspunde nevoilor prestabilite de depozitare.
Avantajele inchirierii unui depozit temporar
Structura modulara poate fi utilizata in multe situatii: lucru, activitate, nevoie de un nou atelier de productie… Una dintre aceste structuri este hala de depozitare temporara. Usor de convertit si mutat, isi merita numele: iti va permite sa cresti temporar spatiul de stocare.
Inchirierea unei platforme logistice temporare este ideala daca intentionezi sa programezi lucrul intr-o fabrica de productie sau daca anticipezi un varf anormal de activitate. Iata cele 3 avantaje principale ale acestui tip de structura:
- Hala de depozitare temporara este usor de instalat si receptiva.
- Este foarte flexibila in structura si implementarea sa.
- Este economica si evita cheltuielile ascunse sau neprevazute.