banner

De ce să alegi o platformă de pariuri sportive pentru Cupa Mondială?

by Redactia B24FUN

Cum în aproximativ o lună vom asista la fluierul de început al uneia dintre cele mai îndrăgite competiții fotbalistice din lume, iubitorii de pariuri sportive ar trebuie să se gândească de pe acum care este cea mai avantajoasă modalitate de plasare a biletelor. Cum pariurile sportive sunt mult mai ușor de plasat online, cei care nu au testat încă această variantă, mai au încă timp să se lămurească cum o pot folosi.

O întrecere sportivă de anvergura Cupei Mondiale 2022 poate fi cel mai bun prilej pentru a folosi bonusuri și premii și a descoperi ce are o platformă mai bun de oferit. Cu siguranță vor fi multe servicii și opțiuni speciale, pentru ca spectacolul jocului de pe teren să se transpună și în mai multe posibilități de câștig.

Care sunt avantajele de care poți beneficia dacă alegi să joci la pariuri Betfair?

Tradiția brandului are un cuvânt greu de spus atunci când vine vorba despre motivele pentru care milioane de pariori o preferă. Există mereu opțiuni de joc speciale și unice, dublate de servicii și funcționalități care se îmbunătățesc mereu pentru a oferi utilizator o experiență cât mai bună.

Printre beneficiile curente enumerăm:

  • Zero taxe pentru depuneri și retrageri din cont.
  • Pariuri bonus săptămânale pentru pariuri combinate.
  • Asigurare pariu combinat, pentru 50 de lei, în cazul în care pierzi doar o selecție.
  • Depuneri si retragere câștiguri direct pe cardul VISA.
  • Cote mărite, ce îți pot crește zilnic șansele de câștig.
  • Pariuri speciale pe goluri, cornere, cartonașe, jucători, rezultate la pauză etc.
  • Pariuri multiple, cu câte meciuri vrei pe un singur bilet.
  • Opțiunea  cash out, de închidere a pariului pe parcursul unui meci
  • ACCA EDGE sau opțiunea de a încasa cash miza, dacă una dintre selecțiile alese a pierdut.

Date fiind toate aceste detalii, dacă vrei să fii pregătit pentru Cupa Mondială, acum este momentul să testezi și să vezi ce are această platformă de oferit. Există informații și cote pentru meciurile stabilite pentru începutul competiției, pană la trecerea la următoarea etapă.

Astfel dacă ești interesat, de exemplu de ce va face Belgia sau Canada, poți pune pariuri Belgia v Canada la betfair, încă de acum.

Informațiile, cotele, specialele și accesul la cont sunt disponibile și prin intermediul aplicației pentru mobil, android sau IOS.

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de toate aceste beneficii?

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să deschizi un cont. Însă ceea ce îți asigură maximum de beneficii este validarea lui, prin anexarea unor documente care să dovedească vârsta și domiciliul.

Important este și să accepți termenii și condițiile de utilizare a site-ului, să citești și să aplici condițiile stabilite pentru fiecare ofertă sau campanie în parte.

Nu uita că vârsta legală pentru acest tip de jocuri este și online tot de 18 ani. Joacă responsabil și echilibrat, luând mereu în calcul nu doar posibilitățile de câștig, ci și riscurile implicate.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!