Dacă o imagine face cât 1.000 de cuvinte, un buchet de trandafiri roșii face cât toate declarațiile la un loc!

by Redactia B24FUN

Nu mai este un secret pentru nimeni că un buchet de trandafiri roșii reprezintă apogeul romantismului. De câte ori nu ți s-a întâmplat să te gândești direct la aceste flori atunci când erai în situația de a oferi un dar cu adevărat impresionant cuiva drag? Practic, sărbătorirea oricărui eveniment important este asociată din start cu aceste minunății ale naturii. 

Frumusețea aparte a acestora, eleganța inegalată încă de nicio altă floare, cât și mesajele de iubire transmise de fiecare petală în parte au făcut ca aceste splendide creații să traverseze timpul, păstrându-și valoarea calităților intactă. Dacă vrei să surprinzi cu un gest rafinat, dăruiește aceste flori de excepție, iar momentul tău nu va fi nicicând uitat.

Un buchet roșu pătimaș vorbește despre dragoste mai bine decât orice altceva și descrie perfect emoția sufletului, romantismul, angajamentul, devotamentul și loialitatea. Mai mult decât atât, indică la nivel subtil o relație de lungă durată, rezistentă în fața provocărilor lansate de destin. Acest spectacol al naturii reprezintă, de asemenea, iubirea reciprocă și triumful acesteia în orice situație. Așadar, în ce alt mod mai profund ai putea să îți exprimi sentimentele, dacă nu prin oferirea acestor flori regale?

Semnificația unor trandafiri rosii în diferite ocazii

trandafiri rosii

Simbolistica acestor mesageri tainici ai romantismului medieval se schimbă în funcție de ocazia în care se apelează la ei. Iată cum și când îi poți lua „parteneri” pentru a impresiona la cote maxime! 

Nunta

Alături de trandafirii albi, și cei roșii se bucură de o popularitate la fel de mare când vine vorba de nunți. Culoarea vibrantă îi recomandă pentru a crea un efect vizual deosebit, motiv pentru care sunt incluși pe scară largă în buchetele de mireasă și cele ale domnișoarelor de onoare, în corsaje, la revere și, de asemenea, în decorațiunile specifice acestor evenimente fastuoase. În astfel de ocazii, aceștia simbolizeaza de departe unirea a doua suflete și iubirea veșnică.

Aniversări, zile de naștere și sărbători de peste an

Cel mai bun prilej de a oferi un buchet de trandafiri roșii este la aniversările individuale sau de cuplu, de Ziua îndrăgostiților, de Ziua femeii sau la Sărbătoarea mărțișorului? Acestea sunt, probabil, cele mai cunoscute scenarii prin care poți folosi farmecul irezistibil al acestor mesageri ai iubirii pentru a face o surpriză colosală. Dacă o imagine face cât 1000 de cuvinte, un buchet elegant realizat din aceste flori va cuprinde toate declarațiile și emoțiile la un loc. Pe scurt, acesta va „vorbi” în locul tău, atingând corzile sensibile cum știe el mai bine.      

Căsătorește-te cu mine!

Da, nemuritorii trandafiri roșii sunt ideali pentru momentul emoționant în care te pregătești să adresezi întrebarea „Vrei să fii soția mea?” Efectul lor asupra stării de spirit este unic, acest lucru fiind deja dovedit științific. Dacă vrei să crești nivelul endorfinelor și să transformi această clipă esențială în viața de cuplu într-o poveste de neuitat, însoțește renumita întrebare cu aceste flori cuceritoare.  

Conform specialiștilor, numărul firelor din buchet joacă și acesta un rol semnificativ în efectul transmis. Știai, de pildă, că un singur fir înseamnă iubire la prima vedere, 3 fire spun „te iubesc”, 5 spun că ești specială, 7 confirmă că vă completați reciproc, iar 99 sau 100 sunt dovada angajamentului pentru totdeauna? Oferă, așadar, trandafiri roșii de fiecare dată când vrei să aduci un strop de magie în viața cuiva drag și mesajul tău va fi înțeles, chiar și fără cuvinte!

0 comentariu

Citeste in continuare