Cum servim bebelușilor fructe? Cu suzete speciale, de la Little Prints

by Redactia B24FUN

Specialiștii în nutriție spun că pentru organism nu este tocmai sănătos să bem sucul de fructe, proaspăt stors. Motivul? Conține o cantitate mare de zahăr. Situația este diferită când vorbim de modul în care asimilează organismul zahărul din fruct cu tot cu pulpă. Desigur că această teorie se aplică și în cazul bebelușilor. Un motiv în plus de îngrijorare pentru părinții aflați în prag de diversificare cu cei mici. 

Desigur că fructele nu trebuie blamate, acestea sunt sănătoase și în unele cazuri sunt chiar gustarea savuroasă. Dar nu în exces. Cum am putea servi celor mici fructe, fără să implice sucul stors și în același timp să nu existe risc să se înece? Cu suzeta fructe pentru bebelusi, un accesoriu drăguț și mai ales practic. Iată despre ce este vorba! 

Un accesoriu pentru bebeluși 

Nu costă foarte mult, este chiar accesibil la preț. Arată că o suzetă, însă spre deosebire de ceea ce știm în mod clasic drept suzetă, aceasta pentru fructe se alimentează. Adică umpleți rezervorul cu bucăți de fruct – evident curățat și fără semințe. Tetina acestui accesoriu este prevăzută cu orificii astfel încât bebelușul să poată extrage suc și pulpă de fruct, însă în cantități mici astfel încât să nu fie riscant. 

Suzete de acest tip veți găsi la Little Prints. Au culori diverse, sunt prevăzute și cu un capac de protecție pentru tetină, astfel încât aceasta să nu atingă suprafețele. Pot fi alese în funcție de culoarea dorită, în set sau individuale. În plus, mânerul este ușor de folosit de mâinile mici ale bebelușilor, încă neexperimentați la acest capitol. 

Avantajele suzetelor pentru fructe 

Astfel de accesorii fac parte din categoria de accesorii pentru bebeluși și sunt practice. Ușurează munca oricărui părinte și îmbină utilul cu plăcutul. Este și motivul pentru care astfel de accesorii sunt atât de căutate și populare. 

La Little Prints le veți găsi pe cele realizate din silicon. Sunt ușor de curățat și întreținut. În plus, nu au în componență materiale toxice, cum ar fi ftalați sau BPA. 

Desigur că nouă generație de părinți se bucură de tot felul de produse și accesorii moderne, create tocmai din ingeniozitatea producătorilor de nișă. Este cu mult mai rapid de servit o gustare din fructe utilizând o astfel de suzetă. 

Indicații pentru alegerea optimă a acestor accesorii 

Pentru cei care se pregătesc de etapa de diversificare sau sunt deja la această etapă alegerea suzetei pentru fructe ține cont de mărimea potrivită. La littleprints.ro veți găsi variante în mărimi de la S la L. Respectați aceste indicații și întrețineți produsul corespunzător. 

De precizat că bebelușul nu are risc să se înece, savurează atât pulpa, cât și sucul. Pot fi astfel servite fructe de orice fel, tăiate astfel încât să încapă în recipient. Nu este necesară presarea lor sau prepararea lor în vreun fel. Respectați schema de diversificare privind timpul optim de servit un anumit tip de fruct, conform vârstei bebelușului! 

De comandat o veți putea face exclusiv online din pagina oficială Little Prints.  

Contact: 

+4 0725 766 847  

hello@littleprints.ro

0 comentariu

Citeste in continuare