Cum să alegi robinetul potrivit pentru baie

by Redactia B24FUN

În interiorul general al băii, robinetului chiuvetei de baie poate părea un detaliu aleatoriu, dar designul său poate da tonul întregului spațiu. Dacă a trecut ceva timp de când ați cumpărat ultima dată un robinet de baie, veți fi uimit de gama largă de stiluri, finisaje și caracteristici moderne disponibile astăzi.

Cele trei considerente principale atunci când alegeți o nouă baterie de baie sunt stilul, funcționalitatea și confortul.

STIL

Vrei să aduci un aspect nou băii vechi sau plănuiești o renovare completă a acestei încăperi? Dacă te concentrezi pe chiuvetă, alegerea ta va fi puțin limitată, deoarece robinetul chiuvetei va trebui să se potrivească cu chiuveta existentă. Dacă remodelați întreaga baie, toate opțiunile sunt deschise. Curbat sau strălucitor, unul sau două mânere, există o selecție foarte largă de stiluri pentru fiecare gust.

Odată ce ai designul potrivit pe placul tău, următorul pas ar trebui să fie alegerea materialului. Preferi cromul tradițional sau ceva puțin diferit, cum ar fi bronzul uzat? Vă sfătuim, indiferent ce formă și finisaj doriți, să vă asigurați că robinetul de baie este adecvat și în ton cu conceptul general al băii.

FUNCŢIE

Puteți alege dintr-o gamă largă de baterii de baie cu diferite funcții precum pornire lină, care permite reglarea precisă a temperaturii apei, bateriile de baie cu capete ceramice sunt de calitate îmbunătățită și cu viață mai lungă. O alta optiune interesanta sunt bateriile termostatice de baie dotate cu cap termo si buton de temperatura, care sunt un confort indispensabil pentru familiile cu copii deoarece permit mentinerea unei temperaturi constante a apei si exclud posibilitatea copilului de a se arde din neatenție. Mai există robinetele de nouă generație, cu panou tactil, limitator de debit și posibilitatea de a programa oprirea automată.

Sursă:  keramo-bg.com

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!