Cum să alegi lenjerii de pat care să te reprezinte și să te facă mai odihnit ca niciodată

by Redactia B24FUN

Un somn de calitate este cheia succesului pentru a face față provocărilor contemporane. Știai că o lenjerie de pat nouă îmbunătățește calitatea somnului? În acest caz, cercetătorii afirmă că durata pentru a adormi scade la 7 minute de la o medie de 15 minute, iar durata somnului crește cu 20 de minute.  

Odihna reprezintă un scop esențial, după o zi de muncă obositoare, cu mult stres și agitație. O lenjerie de pat potrivită, de calitate, adaptată nevoilor și personalității tale, are o contribuție decisivă în a avea un somn odihnitor.

Cele mai potrivite lenjerii de pat. Rolul estetic, esențial pentru personalitatea ta

Trebuie să ținem cont de faptul că așternuturile au capacitatea de a influența întreg designul dormitorului. Din acest motiv, criteriul estetic are și menirea de a crea o atmosferă cât mai relaxantă. 

Totul depinde de gustul fiecăruia în alegerea culorii unei lenjerii de pat, însă anumite nunațe, precum cele calde sau combinația de culori verde – albastru inspiră o stare de liniște și relaxare.

Dacă ești o persoană care iubește culorile vii poți alege lenjerii de pat vibrante cu modele variate. Cu cât este mai frumoasă și mai comodă lenjeria de pat, cu atât de plăcut ne va fi și somnul. 

Materialul, un alt criteriu cheie pe care nu trebuie să îl neglijăm

Materialul este foarte important deoarece lenjeria de pat intră în contact direct cu pielea. Din punct de vedere calitativ, cele mai potrivite sunt confecționate din bumbac 100%. Sunt foarte ușor de curățat și întreținut.

De menționat este faptul că bumbacul ranforsat este alegerea cea mai bună. De ce? Pentru că nu se scămoșează, având o rezistență sporită în timp. Acest tip de material este rezistent la apă, lumină sau soluții de curățare. De asemenea, are proprietatea de a se adapta la temperatura ambiantă, atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece, generând răcoare și căldură în funcție de anotimp. 

Bumbacul satinat este un mix între bumbac și satin, dar cu o țesătură mai fină și mai plăcută la atingere. Mai mult, o lenjerie de pat de lux permite aerului să circule astfel încât pielea să fie oxigenată.

Dacă dorești un set de lenjerii de pat pentru copii trebuie să ai în vedere ca acestea să fie confecționate dintr-un bumbac extrem de delicat, dar și să garanteze un confort ridicat la utilizare. Materialul trebuie să fie moale și plăcut la atingere.

Pe vremuri doar bogații aveau privilegiul să doarmă în așternuturi relaxante, fine și comode. 

Însă, în zilele noastre, un lucru este cert. Aproape fiecare dintre noi își permite să își aleagă lenjerii de pat, în funcție de nevoile și gusturile sale. Alege lenjerii de pat potrivite dormitorului tău din portofoliul de produse: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!