Cum să alegi lenjeria potrivită pentru bărbaţi

by Redactia B24FUN

Chiar dacă nu se vede, lenjeria intimă este unul dintre cele mai importante elemente ale vestimentaţiei masculine. Ea trebuie să fie confortabilă, potrivită dimensiunii şi formei corpului tău, dar în acelaşi timp să te facă să te simţi sexy şi atrăgător. Există o varietate de modele (boxeri, chiloţi, şorturi), culori şi ţesături disponibile pe piaţa astăzi, aşa că poţi găsi cu siguranţă cea mai bună lenjerie pentru nevoile tale personale.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie!

Alege măsură potrivită

Lenjeria intimă trebuie să se potrivească perfect pentru a fi confortabilă şi a arăta pe tine la fel de bine ca pe manechine. Dacă nu ştii mărimea exactă de care ai nevoie, mergi într-un magazin specializat pentru a primi asistenţă din partea unei vânzătoare calificată. În acest fel vei ştii sigur că vei primi produsul dorit, indiferent dacă sunt slipi clasici sau o pereche de tanga bărbăteşti.

Alege modelul potrivit 

Pe piaţă există modele variate de lenjerie intimă bărbătească şi poţi găsi boxeri, şorturi, slipi sau şi chiar chiloţi tanga bărbăteşti. În funcţie de forma corpului tău, anumite modele de lenjerie intimă îţi vor avantaja trupul mai mult decât altele. De exemplu, dacă eşti înalt şi slăbuţ, îţi recomandăm să încerci nişte chiloţi tanga care pun în evidenţă muşchii picioarelor tale lungi şi talia îngustă. Modelele de boxeri bărbaţi sunt recomandate celor cu şoldurile late, iar slipii clasici sunt ideali pentru orice tip de silueta masculină.

 

Alege materialul cu care te simţi bine

Există două categorii principale de materiale din care sunt făcute majoritatea chiloţilor bărbăteşti: bumbac şi poliester. Bumbacul este cel mai popular material folosit în fabricarea lenjeriei intime masculine, fiind extrem de confortabil şi absorbant. Totuşi, există câteva probleme legate de utilizarea lui pe termen lung: nu este foarte rezistent la uzură şi nu se usucă prea repede. De aceea, este recomandat să alegi un produs din bumbac de calitate care poate fi spălat la maşina fără probleme.

Poliesterul este un alt material popular folosit la fabricarea lenjeriei intime masculine. Este hipoalergenic, rezistent la uzură şi are proprietăţi antibacteriene naturale. Totuşi, poliesterul nu este neapărat respirabil, de aceea este recomandat să alegi un produs din poliester care este tratat pentru a permite circulaţia aerului.

Culori de chiloţi bărbăteşti

În general, bărbaţii prefera chiloţii negri. Pentru unii, este o alegere practică, pentru alţii este o dovadă de stil şi elegantă. Totuşi, nu există o singură culoare ideală pentru orice bărbat. În funcţie de tipul de corp, personalitate sau preferinţe personale, fiecare bărbat ar trebui să aleagă ce i se potriveşte cel mai bine.

De exemplu, pentru un bărbat cu un corp atletic şi musculos, chiloţi albi ar fi probabil cea mai bună opţiune. Arată foarte bine în contrast cu pielea întunecată şi oferă un look fresh, curat şi atrăgător. De asemenea, dacă eşti genul de persoană căreia îi place experimenteze, poţi încerca culori mai strălucitoare precum roşul sau verdele mentă. Sigur vei face senzaţie!

Când sunt recomandaţi boxerii bărbăteşti

Chiloţi boxeri pentru bărbaţi sunt printre cel mai confortabil model de chiloţi. Aceştia sunt adesea făcuţi din bumbac şi au o croială lejeră, care permite pielii să respire. Chiloţi boxeri oferă, de asemenea, un grad ridicat de libertate de mişcare, ceea ce îi face ideali pentru activităţile fizice sau, pur şi simplu, pentru a-i purta în timpul zilei sau cân dormi. Există, de asemenea, o varietate de stiluri disponibile pentru chiloţii boxer, astfel încât oricine poate găsi un model potrivit nevoilor sale personale.

Când sunt recomandaţi chiloţii tanga bărbăteşti

Chiloţii tanga pentru bărbaţi sunt recomandaţi în general pentru ocaziile speciale, cum ar fi nunta sau o petrecere de gală. Aceştia pot oferi un look mai elegant şi rafinat faţă de chiloţii obişnuiţi, dar totuşi sunt destul de confortabili pentru a fi purtaţi într-o varietate de situaţii. Chiloţii tanga sunt făcuţi din materiale care se întind uşor, ceea ce permite pielii tale să respire şi să se simtă bine pe tot parcursul zilei. Este important să te asiguri că alegi un model care este potrivit tipului tău de corp şi cât mai confortabil posibil, astfel încât să nu te simţi jenat în timp ce îl porţi.

Când sunt recomandaţi slipii bărbăteşti

Slipi sunt recomandaţi bărbaţilor care doresc confort şi libertate de mişcare în acelaşi timp. Aceştia oferă o bună protecţie pentru zona inghinală şi previn apariţia iritaţiilor sau a altor probleme dermatologice. Chiloţii model slip pot fi, de asemenea, o opţiune bună pentru bărbaţii care au probleme cu circulaţia sanguină sau care suferă de dureri articulare. Sunt ideali pentru purtarea zilnică, mai ales în timpul verii pentru că oferă un grad ridicat de ventilaţie şi absorbţie a transpiraţiei, astfel încât te simţi mereu uscat şi confortabil. De asemenea, chiloţii slipi din materiale sintetice pot fi purtaţi la plajă sau la piscină.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!