Cum să abordezi o femeie la un eveniment social

by Redactia B24FUN

Cum să abordezi o femeie la un eveniment social fără să fii respins? Nu vei ști niciodată dacă nu încerci.

Deși poate părea o sarcină dificilă, sunt mulți bărbați care încearcă să abordeze persoane atrăgătoare cu care nu au interacționat niciodată. Cu puțină încredere în sine și câteva sfaturi utile, și tu poți transforma această provocare într-o oportunitate de a cunoaște oameni noi.

Cu siguranță nu este o sarcină ușoară să pui în practică felurile prin care poți să vorbești cu o femeie atrăgătoare, ținând cont că atât bărbații, cât și femeile pot fi inabordabili din cauza diferitelor complexe pe care le-au acumulat de-a lungul vremii.

De aceea, ne-am propus să realizăm un mic ghid pentru tine și să te ajutăm cu câteva sfaturi pe care să le pui în practică atunci când vrei să abordezi o femeie la un eveniment.

Îmbracă-te în așa fel încât să te simți atrăgător

Alegerile vestimentare pot influența încrederea și impactul pe care îl ai atunci când îți dorești să începi o conversație cu persoana care îți place. Alegând o ținută adecvată contextului, care îți reflectă personalitatea și în care te simți confortabil, vei reuși să atragi atenția într mod pozitiv. 

Totodată, este recomandat să nu neglijezi aspectele precum un look îngrijit și un zâmbet prietenos, al căror rol este să-ți completeze stilul vestimentar, făcându-te să te simți și să arăți atrăgător. Nu uita, însă, că aspectul exterior este doar unul dintre factorii care influențează în mod direct succesul unei al unei întâlniri reușite.

Folosește limbajul corpului ca pe un aliat de încredere

Cei mai mulți dintre bărbați cred că pentru a deveni buni comunicatori, trebuie să aibă abilitatea de a vorbi mult și foarte bine. Nimic mai departe de adevăr. 

Însă, e recomandat să apelezi din când în când și la comunicarea nonverbală, care are un impact semnificativ asupra felului în care ești perceput. Limbajul trupului, tonalitatea vocii sau contactul vizual sunt unele dintre cele mai importante elemente care fac parte din acest tip de comunicare. Pe scurt, comunicarea nonverbală te ajută să transmiți un cumul de mesaje fără să folosești cuvinte. Nu ezita să folosești trucurile comunicării nonverbale pentru a te face plăcut, remarcat, dar și pentru a obține lucrurile pe care le ceri în cadrul evenimentelor sociale.

E bine de știut că jocul seducției la bărbați nu este diferit de mijloacele folosite de femei. Dacă femeile își umezesc buzele cu vârful limbii în timp ce ,,scanează’’ o persoană, bărbații zâmbesc cu încredere și își ridică sprâncenele în timp ce stau cu mâna în buzunar. 

Așadar, există o varietate de indicatoare de interes pe care un bărbat i le poate transmite unei femei înainte să o abordeze.

Începe o conversație

Inițierea unei conversații este primul pas în abordarea unei femei la un eveniment social. Acest moment poate deschide calea pentru o potențială relație de viitor. 

Iată câteva sfaturi generale pentru a demara o conversație reușită:

  • Salută într-o manieră politicoasă: începe discuția cu un „Bună!” sau „Salut!” pentru a sparge gheața.
  • Adresează-i complimente sincere: fă un compliment sincer legat de aspectul sau de vestimentația ei. Evită complimentele clișeice și încearcă să fii cât mai natural.
  • Folosește întrebări deschise: când folosești întrebări deschise, controlul conversației trece imediat la persoana căreia i se adresează întrebarea respectivă. Adresează o întrebare deschisă care să încurajeze continuarea conversației. De exemplu, „Ce părere ai despre evenimentul acesta?”. 
  • Ascultă cu atenție: Încearcă să fii atent la răspunsurile ei și încearcă să dezvolți subiecte interesante pe fondul acestora.

Abordare directă sau indirectă: ce să alegi

Înainte de a decide, este important să evaluezi situația și să fii atent la semnalele de interes pe care și ea ți le trimite.

Abordarea directă este aceea când arăți interesul și o provoci. Îi spui în mod direct „Îmi place de tine, cred că ești interesantă, și mi-ar plăcea să te cunosc mai bine” .

Abordarea indirectă, pe de altă parte, este mult mai acceptată de convențiile sociale.  Această abordare se transcrise prin intențiile dezvăluite pe parcurs. 

În cele din urmă, alegerea depinde de situație și de preferințele tale personale. Indiferent de abordare, respectul și sinceritatea sunt cheile unei interacțiuni reușite. Nu uita să-ți păstrezi calmul, să zâmbești și să fii deschis la ceea ce urmează. O abordare naturală și respectuoasă te poate ajuta să creezi o conexiune pe termen lung.

Ai încredere în tine: rămâi calm

Una dintre cele mai puternice calități pe care le poți avea atunci când abordezi o femeie la un eveniment social este încrederea în sine, iar o parte importantă a acestei încrederi este capacitatea de a rămâne calm în orice situație. Rămânând calm poți să lași o impresie bună. 

Evită să te lași copleșit de emoții sau de gânduri negative. Concentrează-te asupra conversației și ai încredere că poți gestiona situația. Ține minte că o abordare cordială și naturală poate fi cheia pentru a crea o conexiune autentică cu o femeie. 

Așadar, păstrează-ți calmul și fii sigur pe tine.

Ce faci când acceptă să iasă cu tine

Dacă a acceptat să iasă cu tine, sunt șanse mari să începeți o sesiune de dating.

Iată câteva sfaturi pentru a face această experiență una plăcută și de succes:

  • Planifică: alege o activitate sau o locație care să se potrivească personalității sale. 
  • Arată interes: ascultă cu atenție ce spune și arată interes pentru ceea ce o pasionează. 
  • Fii respectuos: arată-i că o prețuiești ca persoană.
  • Fii tu însuți: autenticitatea este atractivă. Nu încerca să fii altcineva. 
  • Comunică deschis: e bine să fii deschis cu ea. 
  • Distrează-te: ieșiți la întâlniri cu scopul de a vă distra și de a vă cunoaște reciproc. Atmosfera relaxată contribuie la o relație fericită.

Încheiată cu succes, o primă întâlnire poate fi începutul unei relații fericite și împlinite. Respectul, comunicarea și atenția la nevoile celuilalt sunt esențiale pentru a construi o relație de lungă durată.

Arată-i că îți pasă: îmbunătățește-ți performanțele sexuale

Sexul și afecțiunea sunt o modalitate de expresie a iubirii partenerilor implicați. De aceea, nu e de mirare că suplimentele pentru potență au devenit o opțiune populară pentru bărbații care doresc să își îmbunătățească performanțele sexuale. Produsele naturale oferă o serie de avantaje, cum ar fi creșterea libidoului, îmbunătățirea erecției și creșterea rezistenței sexuale. 

Maraton Forte, spre exemplu, e un supliment alimentar pentru creșterea libidoului și stimularea erecției, pe cale naturală. Conform prospect, efectele sale se simt de obicei la 1-2 ore de la administrare. Însă, trebuie administrat cu 1-2 ore înainte de actul sexual, la cel puțin 2 ore de la ultima masă.

Un alt supliment cu efecte similare, având același scop, este Natural Potent, care se ia tot așa, la o oră și ceva înainte de actul sexual. Dacă ai cucerit persoana potrivită, recomandarea este să alegi suplimentul care vă va îmbunătăți momentele de intimitate. Cum faci alegerea potrivită? Citind părerile altor bărbați care le-au folosit. Recenziile pot oferi o perspectivă reală asupra eficacității produselor. 

Există numeroase opțiuni care pot crește încrederea în sine a bărbaților, ce pot fi luate doar la nevoie, nu ca tratament, fără efecte adverse. Astfel, chiar și un eveniment social, precum o petrecere, un festival sau un teambuilding, pot constitui ocazii ideale de a testa performanțele în dormitor.

Noi sperăm să fie de folos aceste informații, în orice situație!

0 comentariu

Citeste in continuare