Cum găsești cel mai bun tuș de ochi pentru tine și trăsăturile tale?

by Redactia B24FUN

Trăsăturile faciale și îndemânarea sunt criteriile principale în funcție de care trebuie să alegi un tuș de ochi pentru a te bucura de cele mai bune rezultate. Cu textură cremoasă sau lichidă, cu pensulă sau easy liner, acest cosmetic atât de îndrăgit poate transforma orice tip de machiaj într-o operă de succes. 

Utilizat inteligent, își aduce un aport fantastic în realizarea unui look spectaculos, fie că este vorba de un stil clasic sau discret, fie de un stil dramatic și foarte intens. Acest articol nu ar trebui să lipsească din nicio trusă de înfrumusețare și fiecare femeie ar trebui să știe să îl folosească corect. Iată cum să „ochești” cel mai potrivit model pentru trăsăturile tale!

Cum să conturezi ochii mari?

tus de ochi

Ochii mari pot fi splendid evidențiați printr-o tușă aplicată doar pe pleoapa superioară, finalizată estetic cu o codiță ce nu depășește foarte mult colțul extern al ochilor. Un contur complet, pe ambele pleoape, ar trebui evitat, deoarece în acest caz, poate accentua și mai mult efectul de mărire și poate da senzația de disproporționalitate. Pentru un efect superb, poți folosi atât un tus de ochi Melkior lichid, cât și unul cremă, în funcție de preferințele tale.

Cum să mărești optic ochii mici?

Ochii mici presupun o tehnică de machiaj ceva mai cizelată, orice linie trasată necorespunzător putând duce spre un rezultat dezastruos. Trasează o tușă foarte subțire, cât mai aproape de linia naturală a genelor de pe pleoapa superioară și vei crea efectul de mărire a ochilor. 

Nu desena un contur complet și lasă aproximativ 1 cm liber de la colțul intern. Pentru această tehnică, poți apela la tușul cremă sau la cel lichid, care se folosește doar pentru pleoapa superioară și nu este recomandat pentru partea umedă a ochiului.    

Ai ochii migdalați? Minunat! Poți aborda orice stil de make-up! 

O linie subțire de tuș de ochi ce pornește din colțul intern și se lățește treptat de la mijlocul pleoapei spre colțul extern va pune în evidență perfect forma migdalată. De asemenea, stilul captivant Cat eye poate fi oricând o alegere senzațională pentru tine dacă ai această formă magnifică a ochilor. Joacă-te cu orice tip de makeup dorești și îi vei cuceri, fără îndoială, pe toți cei din jur!

Trucuri pentru ochii apropiați 

Ai ochii apropiați? Distanța dintre aceștia este mai mică decât lungimea unui ochi? Pentru a mări optic această distanță, trasează o linie de tuș de ochi pornind de la jumătatea pleoapei spre colțul extern și finalizeaz-o cu o codiță dublă alungită. Pentru colțul intern folosește farduri deschise la culoare pentru a crea efectul de luminozitate și mărire a spațiului dintre ochi. 

Cum corectezi ochii depărtați?

Dacă distanța dintre ochi este mai mare decât lungimea unuia dintre aceștia înseamnă că ai ochii depărtați. În acest caz, se recomandă aplicarea tușului atât pe toată lungimea pleoapei superioare, cât și pe jumătatea externă a pleoapei inferioare. Prin acest truc, vei da impresia ca ochii sunt mai apropiați decât în realitate și vei reechilibra întregul aspect. Tușul cremă este mai potrivit în acest sens.

Cu un tuș de ochi poți corecta rapid orice mic defect și poți obține o privire irezistibilă! Trăsăturile tale vor fi accentuate elegant cu ajutorul acestui produs, întregul chip radiind de frumusețe!

0 comentariu

Citeste in continuare