Cum alegi vestimentația perfectă pentru Revelion?

by Redactia B24FUN

Noaptea dintre ani se apropie cu pași repezi și trebuie să fim pregătiți să o întâmpinăm așa cum se cuvine. Oriunde te-ai distra în acest an, îmbrăcămintea este un element important al acestei experiențe a trecerii în noul an ce vine cu speranțe, idei ori proiecte ce așteaptă să fie îndeplinite. De asemenea, atmosfera și oamenii de care te înconjori sunt la fel de importante ca să ai parte de o seară de neuitat. 

Care este sfatul specialiștilor pentru o ținută reușită de Revelion ?

Când decizi ce articole vestimentare vrei să porți la petrecerea dintre ani este necesar să ții cont de dress-code-ul sau tematica specifică evenimentului, dacă aceasta există. Rochiile mini monocrome, împodobite cu aplicații de perle, pene sau cristale sunt în tendințe anul acesta. Sau hainele în stilul anilor ’80, din materiale strălucitoare și metalizate care captează lumina, umeri proeminenți și fustă drapată sunt perfecte în cadrul unei distracții ce ține până în zori. Dacă silueta te avantajează, poți opta pentru un decolteu tip bandeau sau un corset integrat în ținute cu materiale speciale.

Culorile puternice predominante sunt fucsia, Aperol Orange sau galben Marigold, iar combinația inedită a actualului sezon este rozul-aprins și roșul sângeriu. Însă, de Revelion, orice nuanță de roșu ai purta, fii sigură că vei avea o ținută care nu se va demoda niciodată.

Cum modelează stilul tău îmbrăcămintea din noaptea de Anul Nou?

Indiferent de tendințele schimbătoare ale modei, ceea ce contează cel mai mult este ca îmbrăcămintea să fie în acord total cu personalitatea și silueta ta. Aplicațiile prețioase se asortează oricărui stil și tu alegi cât de strălucitoare sau opulentă vrei să fii la petrecerea de anul nou. O salopetă sau o pereche de pantaloni combinați cu un corset ori o bluză fină sunt potrivite când nu îți place să te îmbraci de obicei în rochie și te simți mai confortabil cu acest tip de haine. 

Chiar dacă petreci revelionul în propriul tău cămin, hainele elegante sunt un must-have și nu trebuie să le eviți. Înlocuiește ținutele relaxate cu o rochie din materiale rafinate sau prevăzute cu decupaje sexy pentru a simți din plin magia trecerii în noul an.

În cazul în care vei petrece noaptea de Revelion la un restaurant, atunci vei avea nevoie și de o haină care să îți țină de frig până la locație și înapoi spre casă. Cu o rochie elegantă accesorizată cu o haină sau o capă din blană vei avea un aer distins și vei asigura în același timp confortul termic de care ai nevoie în această noapte rece.

Accesorii care îți completează look-ul 

După ce ai ales o încălțăminte adecvată, accesoriile potrivite îți vor desăvârși apariția la party-ul de anul nou, deci este recomandat să acorzi o atenție deosebită acestui aspect. Se poartă în acest an metalele mixte, deci de ce trebuie să alegi între aur și argint? Un colier sau mai multe suprapuse care le va îmbina pe amândouă îți vor oferi un aer chic. 

Manusile de piele sunt elegante și te protejează de temperaturile scăzute, mai ales cele lungi care te ajută cu siguranță să fii sofisticată chiar atunci când restul ținutei este mai simplă.  

Dacă vei acorda o atenție specială vestimentației de revelion, fii sigură că vei avea parte de o seară memorabilă și vei intra în noul an cu o stare excepțională!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!