banner

Corpurile de mobilă pentru bucătărie: 4 moduri în care îți poți reîmprospăta spațiul

by Redactia B24FUN

Te gândești să îți împrospătezi și personalizezi bucătăria după bunul plac? Corpurile de mobilă pentru bucătărie, care fac parte din colecții modulare, sunt cea mai bună soluție pentru o amenajare fără efort, dar cu rezultate incredibile. 

În funcție de spațiul disponibil și de funcționalitatea dorită, poți să faci nenumărate modificări în bucătărie ta. Fie că îți dorești o amenajare completă, fie că înclini doar spre mici schimbări, îți prezentăm în continuare câteva moduri prin care poți să reîmprospătezi acest spațiu. 

1. Completează mobila de bucătărie cu corpuri suspendate 

Familia s-a mărit și spațiul în care luați masa pare din în ce mai înghesuit? Ți-ai îmbogățit colecția de ustensile de bucătărie, apoi ai observat că nu mai suficient loc pentru toate? Îți dorești să ai un spațiu mai ordonat? Soluția pentru toate aceste dileme o reprezintă corpurile suspendate pentru bucătărie. Poți achiziționa unul ori mai multe dulapuri suspendate pentru depozitarea paharelor, a recipientelor pentru gătit, a condimentelor și a vaselor. De asemenea, un corp suspendat poate fi folosit și pentru montarea unui scurgător de vase în interior. Astfel nu numai că vei economisi spațiu util, dar vei obține și o bucătărie mai ordonată, mai aerisită. 

2. Valorifică spațiul prin corpuri de bucătărie cu mai multe sertare

Mobila de bucătărie cu mai multe sertare (3, 4 ori 5) îți oferă libertate în amenajare. Dacă nu ești dispus să faci o investiție mai mare, află că aceste corpuri pot fi integrate cu ușurință printre alte piese pe care le ai deja. Nu trebuie decât să te hotărăști la ce piese renunți din bucătăria ta. Condiția este ca mobilierul mai vechi să fie unul modular care să permită schimbarea unei piese fără să renunți la toată mobila. Astfel te poți organiza mai bine, fără să mai ții toate obiectele înghesuite în câteva sertare. Mai mult de atât, poți pune în fiecare sertar, în funcție de nevoi, sisteme pentru compartimentarea sertarelor.

Descoperă gama completă de corpuri de mobilă pentru bucătărie pe mambricolaj.ro, unde echipa te va ajuta atât cu proiectarea mobilierului, cât și cu sfaturi prețioase despre optimizarea spațiului.

3. Mizează pe un mod de amenajare practic

Crezi că este imposibil să ai mobilă practică și modernă în același timp? Ei bine, există numeroase trucuri prin care poți moderniza bucătăria și în același timp să obții o amenajare practică. Unul dintre acestea este montarea unui dulap de bază pentru coșurile Jolly. Aceste accesorii au formă dreptunghiulară, se montează sub blatul de lucru și reprezintă o soluție ideală pentru depozitarea obiectelor din bucătărie. Optimizează spațiul și asigură acces ușor și rapid la toate produsele. Alege un model cu amortizare (care nu face zgomot la deschidere și închidere), și cu glisieră de calitate pentru a rezista în timp. 

4. Optează pentru un design minimalist

Pe măsură ce stilul nostru de viață a devenit tot mai intens și mai stresant, amenajarea minimalistă a început să fie din ce în ce mai apreciată în ultimii ani. Așadar, dacă ți se pare că bucătăria este prea încărcată, atunci o soluție bună este să maschezi hota cu ajutorul unui corp de mobilă suspendat. Discret și elegant fără să depui prea mult efort ori să aloci un buget mare. 

Alege designul care se potrivește perfect cu stilul tău de viață. Investește exact în corpurile de mobilier de bucătărie care îți vor ușura activitățile zilnice. 

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!