Cine își salvează sezonul în Premier League? Liverpool și Chelsea au speranțe mici pentru o clasare în top 4

by Redactia B24FUN

Actuala ediție din Premier League este una plină de surprize, atât pentru fani, cât mai ales pentru pariori. Arsenal este revelația sezonului, iar trupa lui Arteta este considerată a fi principala favorită la titlu, deși Manchester City promite să îi ofere un final de sezon cât se poate de dificil. Pe de altă parte, există și echipe care au dezamăgit teribil. Liverpool și Chelsea sunt primele nume la care se gândește orice fan al fotbalului din Anglia, atunci când vine vorba despre dezamăgiri. 

Pentru Jurgen Klopp și Graham Potter, există circumstanțe atenuante, însă presiunea unei reveniri pe final de sezon există și nu poate fi ignorată. Din fericire pentru cei doi manageri, echipele lor au posibilitatea de a-și salva stagiunea prin intermediul Ligii Campionilor. Iată cum arată situația celor două mari cluburi și care sunt șansele pe care le au la o clasare în top 4, pentru care competiția este una foarte intensă!

Ce șanse au Chelsea și Liverpool la top 4

Motivul pentru care prezența în top 4 este o miză atât de importantă în Premier League constă în faptul că aceste poziții garantează prezența în viitoarea ediție a grupelor UEFA Champions League. În lipsa unei calificări în cea mai importantă competiție europeană, echipele din Anglia devin mai puțin atractive pentru fotbaliști și au și o putere financiară redusă, ca urmare a imposibilității de a accesa premiile generoase oferite de către forul continental.

Pentru Liverpool și Chelsea, obiectivul este an de an același: o clasare între primele patru. În acest sezon, însă, cele două cluburi s-au lovit de probleme foarte mari. Liverpool s-a confruntat cu accidentări importante, dar și cu o lipsă acută de inspirație, în vreme ce londonezii au fost loviți și mai puternic de blestemul indisponibilităților cauzate de probleme fizice. În plus, Chelsea a schimbat și întreaga conducere a clubului, precum și managerul. În aceste condiții, cei care pariază pe Premier League aici pot beneficia de cote foarte bune, pentru o clasare în top 4 a celor două formații care și-au disputat în 2022 finalele FA Cup și Carabao Cup. Chelsea are cota 8,00 pentru o clasare în top 4, în vreme ce Liverpool a primit, din partea bookmakerilor, cota 3,25 pentru o performanță similară. 

Aceste cote se pot modifica, în funcție de parcursul celor două echipe. Dacă ai încredere în Klopp și Potter și în capacitatea lor de a redresa echipele pe care le conduc, poți profita chiar acum de cotele mari. Nu uita să mizezi cu responsabilitate și să prioritizezi distracția și relaxarea!

Pe lângă lupta din Premier League, Chelsea și Liverpool încearcă să ajungă cât mai departe și în UEFA Champions League. Aflați departe de primele patru poziții din campionat, londonezii își pot salva sezonul cucerind cea de-a treia Ligă din istorie. De cealaltă parte, Liverpool vrea să cucerească “urecheata“ cu numărul șapte, însă are o misiune foarte grea, deoarece trebuie să treacă de Real Madrid în optimile competiției.

Indiferent de deznodământul acestui sezon, atât Chelsea cât și Liverpool se anunță a fi două forțe uriașe pentru viitoarea stagiune, una care nu va mai fi de tranziție pentru niciuna dintre cele două echipe. Urmărește progresul lor și profită de cotele excelente oferite de bookmakeri!

Sursa foto: Pixabay.com

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!