Cele mai ușoare strategii de la jocurile de noroc

by Redactia B24FUN

Ești cu siguranță familiarizat cu toate jocurile de noroc disponibile pe o platformă de cazino online și, de multe ori, ai rămas dezamăgit. Ai încercat diferite jocuri în speranța de a obține un câștig impresionant, dar, din păcate, lucrurile nu s-au desfășurat conform planului. Poate că absența unor strategii adecvate pentru aceste jocuri este responsabilă, iar în rândurile următoare îți voi prezenta câteva strategii pe care să le aplici, pentru a evita repetarea acestei istorii nedorite.

Ești cu siguranță familiarizat cu toate jocurile de noroc disponibile pe o platformă de cazino online și, de multe ori, ai rămas dezamăgit. Ai încercat diferite jocuri în speranța de a obține un câștig impresionant, dar, din păcate, lucrurile nu s-au desfășurat conform planului. Poate că absența unor strategii adecvate pentru aceste jocuri este responsabilă, iar în rândurile următoare îți voi prezenta câteva strategii pe care să le aplici, pentru a evita repetarea acestei istorii nedorite.

Strategia Craps în 5 minute

Obținerea unor promoții cu bonus fara depunere este ușoară, mai ales dacă ești client al unei platforme online de jocuri de noroc. Poți utiliza aceste bonusuri la jocul de Craps, dar ce rost are dacă îi pierzi imediat după ce ai pariat? Pentru a nu deveni un perdant, ar fi bine să te familiarizezi cu strategia de Craps, o tehnică de joc menită să îți aducă câștigul dorit.

După cum știi, jocul de Craps se bazează pe aruncarea unor zaruri, iar pariurile ulterioare se plasează în funcție de rezultatul obținut. Poți câștiga sau, dimpotrivă, poți pierde banii pariați, în funcție de acest rezultat.

Pentru a evita un astfel de deznodământ, este important să înveți și să aplici strategia de Craps, o strategie simplă ce implică doi pași la fel de simpli. Nu este necesar să fii un expert în Craps pentru a urma această strategie, trebuie doar să cunoști regulile de bază ale jocului.

După ce le-ai învățat, va trebui să faci următoarele:

  1. Identifică tipul de pariu „Come Out Roll”.
  2. Plasează o primă miză, cea mai mică posibilă.

Dacă te simți norocos și, mai ales, dacă ai un buget suficient de mare, poți să pariezi mai mult pe același pariu. Explicația este simplă și corectă: acest tip de pariu este cel mai probabil de realizat, ceea ce înseamnă că șansele tale de câștig sunt mari.

Strategia Baccarat în 5 minute

Îți va lua mai puțin de 5 minute să înveți și să aplici această strategie în jocul de baccarat, care este considerată cea mai simplă strategie dintre toate. Pentru a o respecta, va trebui să plasezi același pariu în fiecare rundă de pariere.

Având în vedere că jocul de baccarat are doar doi participanți, dealerul și jucătorul, este important să cunoști regula de bază a jocului. După ce te-ai familiarizat cu ea, vei avea posibilitatea de a plasa trei pariuri distincte: pe bancă, pe jucător și pe o eventuală egalitate între cei doi.

Pentru ca strategia să funcționeze, va trebui să plasezi în mod constant un pariu pe bancă sau pe dealer. Acest tip de pariu are cele mai mari șanse de reușită, deci vei obține un profit semnificativ.

Strategia de Blackjack

Acest joc de cărți este considerat pe bună dreptate regele jocurilor de cazino, atât prin simplitatea regulilor sale, cât și prin gameplay-ul extrem de antrenant. În acest joc, cărțile au o anumită valoare, iar în funcție de ele, poți câștiga sau pierde o rundă de pariere.

Strategia de blackjack se bazează pe momentul în care poți plasa cea mai bună miză, asigurându-ți astfel șansele maxime de câștig. Această strategie implică reducerea cât mai mult a avantajului casei, astfel încât runda de pariere să fie practic câștigată.

Modul în care poți realiza acest lucru este destul de simplu și depinde de cărțile inițiale pe care le primești. De exemplu, dacă primești un decar și un As, ai realizat un blackjack, ceea ce înseamnă că miza ta trebuie să fie maximă în acest caz.

La fel vei proceda și dacă ai în mână două cărți identice, precum două decari sau două cărți cu valoarea de 10 puncte. În acest caz, vei face o despărțire a mâinii și, dacă o mână singură valorează 21 de puncte, vei reduce semnificativ avantajul casei și vei câștiga runda de pariere.

Strategia de Pariuri Sportive

Pariurile sportive ocupă un loc important în oferta caselor de pariuri, fiind cea mai accesată secțiune de către pariori. Aici găsești o multitudine de sporturi din care poți alege, începând de la fotbal, tenis de masă sau baschet și terminând cu sporturi mai exotice, precum Pesapallo, de exemplu.

Strategia pe care trebuie să o aplici în domeniul pariurilor sportive este una simplă: alege un sport în care ai cea mai mare expertiză și plasează un singur pariu pe un singur eveniment din acel sport.

Dacă ești fan fotbal, poți alege o ligă reprezentativă a acestui sport, din care vei selecta o echipă cu o istorie de rezultate pozitivă. Apoi, totul devine simplu: pariezi pe victoria acestei echipe și încasezi cota atribuită evenimentului.

Strategia pentru sloturi

Să vorbim despre o strategie la sloturi poate părea absurd, deoarece numai norocul dictează un eventual câștig. Nu poți influența marginea de câștig a cazinoului, așa cum poți face în cazul blackjack-ului, deoarece sloturile sunt controlate de RNG (generatorul de numere aleatoare), un program independent de voința ta.

RNG generează instantaneu o combinație numerică din milioane de posibile. Această combinație se traduce în simboluri afișate pe ecranul slotului. În momentul în care apeși butonul de start, combinația numerică generată în acel moment se va afișa pe ecran și va determina dacă obții sau nu un câștig.

Totuși, se poate vorbi despre o strategie aplicabilă în cazul sloturilor, care ține mai mult de abordarea jocului în sine. Trebuie să alegi un joc care are un RTP (rata de returnare a jucătorului) cât mai mare, mize ajustabile și jackpoturi surpriză care se pot câștiga cu orice miză.

Concluzie

Este adevărat că fiecare joc de noroc necesită o strategie care să se potrivească specificului său. Aceste strategii pot avea unele asemănări, dar în majoritatea cazurilor sunt distincte. Toate acestea contribuie la sporirea șanselor tale de câștig. Alege strategiile care ți se potrivesc cel mai bine, aplică-le cu precizie și nu uita să joci întotdeauna responsabil.

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil