banner

Cele mai comune tipuri de mobilier pentru sălile de evenimente

by Redactia B24FUN

Mobilierul pentru săli de evenimente este cea mai importantă parte atunci când vine vorba despre decorul dorit la o petrecere sau la un eveniment important din viaţa cuiva. El oferă acel aspect de sărbătoare pe care toţi invitaţii îl vor admira şi de care se vor putea bucura pe tot parcursul evenimentului.

Există mai multe tipuri de mobilier pentru săli evenimente din care utilizatorii îl pot alege pe cel mai potrivit.

Cum se alege corect mobilierul pentru săli evenimente

Pentru a alege corect mobilierul pentru o sală de evenimente, utilizatorii trebuie să ţină cont de mai multe aspecte foarte importante şi anume:

  Tipul de eveniment la care participa invitaţii;

  Tematica evenimentului;

  Modul în care invitaţii vor interacţiona;

  Se dansează sau nu?

  Există cineva care va ţine un discurs?

  Oamenii trebuie să poată mânca şi feluri principale sau doar feluri pe care le pot servi cu mâna;

  Sunt şi copii la petrecere sau la eveniment.

În acest domeniu este foarte important să existe mobilierul potrivit pentru că oaspeții să se bucure de mâncare cât mai confortabil posibil şi în alegerea mobilierului necesar unei Săli de evenimente, există mai multe opțiuni, cum ar fi:

  Masa cu scaune pliante care, pe lângă faptul că este foarte economică, este ușor de instalat și ocupă foarte puțin spațiu, capacitatea unei mese standard este de 12 persoane și un alt avantaj este că înainte de a începe evenimentul, precum și la sfârșitul acestuia, este foarte ușor să fie dezasamblate și păstrate.

  Masa Imperială – deși acest lucru este mai scump, eleganța să merită, indiferent dacă există scaune tiffany sau scaune fantomă (îmbrăcate) – arată grozav pentru orice eveniment; există mese rotunde și pătrate fiecare potrivindu-se pentru 10 persoane- cu toate acestea ocupă un spațiu mai mare decât o masă comună.

Domeniu de coexistenta

Există festivități care sunt doar pentru băutură și mâncare, pentru aceasta nu va fi nevoie de mese foarte mari, ci de mobilier pentru săli de evenimente care permite o interacțiune mai mare între oaspeți. De exemplu:

  Camere de zi: Printre principalele sale caracteristici se numără confortul și stilul pe care le aduc evenimentului, fiind alegerea preferată astăzi.

  Camere Rattan: deoarece acestea, în plus față de acordarea unui statut excelent sărbătorii, sunt decorarea perfectă pentru exterior. Sunt proaspete și confortabile.

  Camere pentru copii: există, de asemenea, camere pentru cei mici; acestea sunt de obicei realizate în culori care atrag atenția făcând parte dintr-un decor mult mai distractiv.

Mobilier pentru săli evenimente şi importanța acestuia

Alegerea unui mobilier pentru evenimente este bine să fie cumpărat în funcţie de 3 aspecte: dimensiunea sălii, culoare şi aspect. Aranjarea meselor este de asemenea un lucru important cât şi amenajarea cu flori, pentru un aspect mai spectaculos. 

Amenajarea unei Săli de evenimente nu este un lucru uşor dar cu puţină pricepere şi o mică documentare în prealabil, totul poate ieşi deosebit, astfel ca toţi invitaţii vor fi surprinşi de frumuseţea locaţiei. Importanţa unui mobilier ales corect pentru un eveniment special, va lăsa o amintire de neuitat tuturor!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!