banner

Cele mai bune utilizări ale HBO Max

by Redactia B24FUN

Blocările aplicațiilor pe televizoarele inteligente, smartphone-uri și alte dispozitive inteligente sunt una dintre cele mai enervante probleme din lumea digitală actuală. Numeroși consumatori s-au plâns recent, pe toate platformele, că HBO Max îi scoate în continuare de pe ecranul principal. Acest lucru sugerează că HBO Max se va prăbuși atunci când se încarcă o aplicație sau când un film sau o emisiune de televiziune este în desfășurare. Toate dispozitivele utilizatorului sunt afectate de această problemă, inclusiv Roku, Firestick, televizoare inteligente Samsung, Vizio și telefoane mobile. Acest articol va discuta despre HBO max download Huawei folosește blocarea HBO Max și oferă remedieri.

Oferă opțiunea de a descărca filme

HBO Max vă permite să descărcați filme și seriale TV pe dispozitivul dvs. mobil pentru vizionare offline. Odată ce aplicația HBO Max a fost descărcată pe smartphone-ul dvs., trebuie să derulați prin ea pentru a găsi conținutul pe care doriți să-l vizionați mai târziu, apoi selectați-l din opțiunile pentru Previzualizare (vezi trailerul), Adaugă la Lista mea și Descărcare.

Puteți să răsfoiți episoadele unei emisiuni TV în timp ce îl vizionați pentru a-l alege pe cel pe care doriți să îl descărcați. Puteți descărca doar episoade individuale ale HBO Max chiar acum, dar dacă atingeți numeroase episoade, acestea vor intra în coadă și se vor descărca în timp ce cel precedent este încă redat. După ce ați terminat, puteți găsi episodul sau filmul sub Descărcări din profilul dvs.

Oferă

o mulțime de programe pentru familie Deși HBO Max oferă o mulțime de programe pentru familii, HBO este recunoscut pentru că produce o mulțime de divertisment orientat spre adulți. Cu toate acestea, probabil că veți dori să aveți grijă să vă împiedicați copiii să acceseze cele mai multe jocuri grafice de pe serviciu. Din fericire, HBO Max are instrumente de control parental mai puternice decât multe alte programe, cum ar fi Disney Plus.

Utilizarea descrierilor audio

Utilizarea descrierilor audio este crucială pentru persoanele nevăzătoare. Este posibil doar să vizionați unele emisiuni TV și filme pentru a ști ce opțiuni sunt disponibile. Deschideți meniul hamburger și alegeți Descriere audio pentru a vedea o listă de conținut care este accesibilă cu descrieri audio. Selectați opțiunea casetă de text din meniul de redare după ce ați găsit ceva de vizualizat. Apoi selectați descrierea audio din secțiunea Audio.

Limitați utilizarea contului dvs. de către Freebees

Cu HBO Max, puteți urmări gadgeturile care v-au accesat contul. Acest lucru este util dacă bănuiți că cineva vă folosește contul fără permisiune. Puteți accesa Gestionarea dispozitivelor făcând clic pe pictograma profilului dvs. După aceea, vă puteți deconecta dispozitivele în bloc sau pe rând.

Concluzie

Știm cu toții că vizionarea serialelor TV și a filmelor este plăcută. Mai întâi trebuie să descărcați un film, să îl vizionați și apoi să îl ștergeți pentru a elibera spațiu pe smartphone. Oamenii folosesc aplicații și servicii de streaming pe internet pentru a viziona emisiunile preferate. Cele mai cunoscute site-uri web sunt Netflix, Amazon, Disney, HBO, HBO Max și altele. HBO Max este mult mai eficient decât oricare dintre aceste programe. Toate aceste aplicații necesită plată, la fel ca HBO Max. Tot ce trebuie să faci pentru a-l folosi pe mobilul tău Huawei este să îl descarci.

 

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!