Cele mai bune camere și accesorii foto waterproof pentru vară

by Redactia B24FUN

În zilele toride de vară tot ce vrei să faci este să te răcorești distrându-te aproape de apă, fie aceasta piscină sau mare și, cu siguranță vei dori să imortalizezi aceste momente. Totuși, dispozitivele electronice nu funcționează în apă precum ne-am dori, însă pentru acest lucru au fost create modele de camere foto rezistente la apă, dar și alte accesorii foto care să nu aibă probleme în asemenea situații. Acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru cei ce doresc să fie aproape de apă în această vară, dar și să surprindă cadre incredibile, iar pentru pasionații de fotografie subacvatică vor fi perfecte. Pentru că există mai multe opțiuni, specialiștii Photosetup le-au centralizat pe cele mai utile, astfel încât, să poți lua cea mai bună decizie.

În zilele toride de vară tot ce vrei să faci este să te răcorești distrându-te aproape de apă, fie aceasta piscină sau mare și, cu siguranță vei dori să imortalizezi aceste momente. Totuși, dispozitivele electronice nu funcționează în apă precum ne-am dori, însă pentru acest lucru au fost create modele de camere foto rezistente la apă, dar și alte accesorii foto care să nu aibă probleme în asemenea situații. Acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru cei ce doresc să fie aproape de apă în această vară, dar și să surprindă cadre incredibile, iar pentru pasionații de fotografie subacvatică vor fi perfecte. Pentru că există mai multe opțiuni, specialiștii Photosetup le-au centralizat pe cele mai utile, astfel încât, să poți lua cea mai bună decizie.

Iată 4 cele mai bune gadgeturi waterproof pentru aceasta vară:

1. GoPro Hero 9

GoPro este unul dintre cele mai populare gadgeturi rezistente la apă, un motiv pentru a-l alege este gamă extrem de mare de accesorii compatibile, dar și disponibilitatea acestora. Aproape orice magazin de scufundări și hotel aproape de plajă va furniza accesorii pentru GoPro precum baterii, carcase și multe altele, deci nu va trebui să îți faci griji în această privință. Unul dintre cele mai bune modele este GoPro Hero 9, care oferă o rezoluție, rată de cadre și o stabilizare a imaginii ceva mai bună față de modelele anterioare. Acesta este rezistent la apa până la 30 de metri adâncime, iar cu ajutorul unei carcase rezistente la apă poate ajunge la o adâncime chiar mai mare. Acesta deține și capacitatea de filmare 5k care îți va duce videoclipurile subacvatice la cu totul alt nivel!

2. Godox TL30 husă subacvatică

Câteodată poți avea nevoie de o sursă de iluminare chiar și sub apă! Fără a avea iluminarea corespunzătoare, fotografiile vor fi lipsite de culoare și uneori va fi dificil să distingi subiectul din acestea. Pierderea luminii sub apă începe de la doar câțiva metri din cauza unui fenomen denumit atenuarea luminii. Ei bine, pentru a nu ajunge în această situație poți folosi led-ul tubular Godox TL30, împreună cu husă acestuia subacvatică, care te va ajuta să obții fotografiile sau videoclipurile pe care ți le dorești. Gândește-te că nu vei avea mereu ocazia să imortalizezi cadrele dorite sub apă, deci va trebui să te asiguri că atunci când se va întâmplă, vei fi complet pregătit.

2. Rucsac foto

Pe lista de accesorii foto de care vei avea nevoie în această vară trebuie să se afle și un rucsac foto rezistent la apă. Acesta este printre cele mai utile pentru că îți poate proteja întreg echipamentul foto de apa care nu trebuie să ajungă la acesta. Una dintre cele mai bune opțiuni poate fi rucsacul Manfrotto MB MA-BP-GPL, al cărui material exterior este impermeabil, iar pentru protecție maximă acesta dispune și de o husă de ploaie. Astfel, echipamentul tău va fi protejat, fie că este vorba de ploaie, furtună sau de stropii de apă trecători de la piscină sau de la mare.

3. Carcasa de stocare carduri rezistență la apă Delkin

Cardurile de memorie sunt un accesoriu indispensabil pentru orice fotograf, de aceea trebuie să le păstrezi în siguranță, indiferent de vreme. Dacă știi că în această vară vei fi destul de mult în mișcare, sigur vei avea destul de multe oportunități de a captura imagini memorabile, iar pentru a nu pierde niciuna dintre acestea din cauza memoriei limitate, vă fi de folos să ai întotdeauna carduri de memorie suplimentare. Totuși, nu va fi de ajuns să le ai, ci va trebui să le depozitezi într-un loc sigur, protejându-le de factorii exteriori precum praful sau apa. În acest sens, vei avea nevoie de carcasa rezistentă la apă de la Delkin, care protejează cardurile împotriva umezelii. Aceasta este compactă, ușor de depozitat și confecționată dintr-un material dur, rezistent la șocuri, care te va ajuta în orice călătorie.

Acestea sunt patru dintre elementele rezistente la apă, care nu ar trebui să lipsească din echipamentul tău foto în această vară. Camera, împreună cu accesoriile foto îți vor fi de mare ajutor în capturarea celor mai bune fotografii și momente de neuitat. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, nu ezita să apelezi la specialiștii Photosetup.

0 comentariu

Citeste in continuare