Cele mai așteptate albume muzicale în 2023

by Redactia B24FUN

2023 va fi un an plin de o mare varietate de albume muzicale lansate de artiști consacrați și mai puțin cunoscuți.Următoarele albume din 2023 includ lansări de la Miley Cyrus, P!ink, Lana Del Rey, Sam Smith și nenumărați alți muzicieni talentați. Mai mult, poate vei asculta una din melodiile de pe aceste noi albume în cadrul unui casino. Iată care sunt cele mai așteptate albume muzicale în 2023. 

Sam Smith – Gloria

Cel de-al patrulea album al lui Sam Smith , Gloria , va fi lansat în data de 27 ianuarie. Albumul conține 13 piese originale, pline de sentimente profunde și mesaje puternice, care se îmbină perfect cu vocea sa unică și inconfundabilă. Albumul explorează teme cum ar fi dragostea, pierderea, speranța și acceptarea. 

Miley Cyrus – Endless Summer Vacation 

Endless Summer Vacation este optulea album de studio a lui Miley Cyrus și va fi lansat în data de 10 martie.  Cyrus a înregistrat alături de producătorii Kid Harpoon și Greg Kurstin, precum și Mike WiLL Made-It și Tyler Johnson. Cântăreața a descris „Endless Summer Vacation” drept „scrisoarea ei de dragoste către LA”, unde a fost înregistrat albumul Single-ul principal al albumului, este „Flowers”, și acesta va fi lansat pe 13 ianuarie.

Ellie Goulding- Higher Than Heaven

Primul album al lui Ellie Goulding din ultimii trei ani, Higher Than Heaven va fi lansat în februarie 2023, marcând prima ofertă a cântăreței după pandemie.Purtând toate cicatricile diferitelor carantine de COVID-19. 

Lana del Rey- Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd

Lana Del Rey se întoarce la rădăcinile ei din California cu ajutorul noului său album. Albumul Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd va fi lansat în data de 10 martie. 

Cu o melodie intitulată „American Whore” și colaborări cu Bleachers, Jon Batiste și alții, ridică ștacheta cu acest nou album. 

Metallica – 72 Seasons 

Metallica au anunțat că își vor lansa noul album, intitulat 72 Seasons, pe 14 aprilie 2023. Un videoclip muzical pentru primul single, „Lux Æterna”, este disponibil deja. Produs de  Greg Fidelman  cu  James Hetfield  și  Lars Ulrich și cu o durată de peste 77 de minute și 12 piese, acest nou album  este prima colecție completă de material a Metallica de la  Hardwired…To Self-Destruct din 2016 . Albumul va fi lansat în formate inclusiv 2LP 140g vinil negru, variante în ediție limitată, CD și digital.

P!nk- Trustfall

Noul album al artistei P!nk urmează să fie lansat pe 17 februarie 2023 prin intermediul RCA Records . Acest album este primul ei album nou de la Hurts 2B Human din 2019 și este un album care este foarte așteptat de către fanii acesteia. P!nk a declarat că Trustfall este albumul ei preferat până în prezent, deoarece a putut să lucreze la el fără termen limită în timpul pandemiei. 

Concluzie 

2023 se anunță a fi un an încărcat de lansări ale noilor albume muzicale ale artiștilor. Fanii muzicii vor fi incantati sa descopere noi artiști și să se bucure de piesele lor. De asemenea, unii dintre cei mai talentați artiști se vor întoarce cu piese mai bune ca oricând. 

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!