Ce sa faci atunci cand vrei sa te asiguri ca cele mai importante bunuri ale tale sunt protejate?

by Redactia B24FUN

Atunci cand vrei sa te asiguri ca toate bunurile tale raman in siguranta, poti lua mai multe masuri in sensul acesta. Nu este greu sa obtii echilibrul dorit intre precautie si siguranta, daca alegi variante de protectie pe care sa le combini. Tine cont de sfaturile de mai jos si vei reusi cu siguranta sa dormi linistit noaptea stiind ca bunurile tale valoroase sunt in siguranta.

Cumpara un seif

Intrand pe https://www.safemag.ro/seifuri vei gasi cele mai bune seifuri care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate atunci cand vine vorba de protectia ta si a persoanelor importante pentru tine. In functie de dimensiunile obiectelor pe care trebuie sa le pastrezi in siguranta, venim cu mai multe sugestii pentru tine. Nu este greu sa obtii cele mai bune solutii atunci cand stii exact ce trebuie sa cauti si de aceea, suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta. Iata doua exemple de produse care te vor ajuta cu siguranta:

  • Seifurile Imperial – seifurile antiefractie Imperial sunt cele care vor impresiona in primul rand prin clasele de securitate de grad inalt, care asigura un nivel foarte bun de protectie contra accesului din exterior. Aceste seifuri sunt ideale pentru societati, pentru banci si pentru institutii si persoane fizice care obisnuiesc sa depoziteze valorile foarte mari de numerar sau de bunuri. Rezistenta la foc este de 30 de minute, in conformitate cu standardul aferent. Aceste seifuri sunt echipate cu 2 rafturi care pot sa fie ajustate pentru a stoca obiectele valoroase foarte usor. Datorita seifului din interior, care are incuietoare separata, fata de usile principale, accesul la bunurile din seif poate sa fie delimitat cu ajutorul sistemului master user. Aceste seifuri au fost testate inainte de a fi comercializate;
  • Seifurile Projekt Fire – seifurile din aceasta gama sunt premium si iti vor fi alaturi pe termen lung, pentru un numar variat de documente. Aceste seifuri sunt protejate contra incendiilor si pot pastra atat documente mici cat si obiecte de dimensuni medii. Seiful este masiv si vine cu doua incuietori pivotante. Inainte de comercializare, aceste seifuri au fost testate.

Nu spune tuturor ce bunuri detii

Atunci cand ai bunuri de valoare, chiar daca ti-ai cumparat un seif, incearca sa nu spui tuturor persoanelor cu care vorbesti ce bunuri detii. Atunci cand ai tendinta sa spui tuturor ce anume ai in casa, este posibil ca ei sa spuna mai departe si astfel sa devii o tinta a hotilor. Chiar daca ai un seif care iti tine bunurile in siguranta, nu vei fi deloc incantat de ideea ca cineva sa umble prin casa ta si chiar sa ii sperie pe cei din interior sau sa se produca evenimente care pot pune viata celor dragi in pericol. Incearca sa tii secret anumite informatii astfel incat sa nu te pui singur in pericol. In felul acesta este mult mai usor sa iti tii bunurile in siguranta.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!