Cauți un service unde poți face reparații pentru orice model de Samsung? MobileFIX este soluția

by Redactia B24FUN

Telefoanele mobile au devenit cu adevărat parte din viața noastră. Acesta este și motivul pentru care de cele mai multe ori suntem triști sau nervoși atunci când se defectează. Totuși, acest lucru nu ar trebui să ne afecteze starea de spirit dacă avem posibilitatea de a repara telefonul în timp util. 

Cauți un service unde poti face reparatii pentru orice model de Samsung? MobileFIX este soluția ideală! Service-ul dispune de toate piesele necesare și de personal calificat pentru a-ți repara telefonul în mai puțin de o oră.

În materie de reparații pentru Samsung, service-ul vine în ajutorul clienților cu posibilitatea de a înlocui bateria, de a înlocui difuzorul, sticla, schimbarea display-ului, înlocuirea mufei sau reparații la nivelul plăcii de bază. În funcție de model, pe site sunt disponibile prețurile și toate detaliile privind reparațiile de acest tip. Personalul calificat și experimentat în acest domeniu dispune de tot necesarul pentru a repara telefonul rapid, astfel încât posesorul să beneficieze de gadgetul său chiar în aceeași zi. 

De asemenea, la MobileFIX poți solicita servicii de reparații și pentru iPhone, indiferent de model. Serviciile sunt identice cu cele pentru Samsung, iar timpul de așteptare este la fel. Bineînțeles, acest lucru depinde foarte mult și de defecțiunea telefonului. Însă, în general, la MobileFIX 90% dintre clienți au primit telefonul reparat înapoi în doar 30 de minute. Așadar, dacă telefonul tău se comportă anormal sau ai identificat câteva probleme, în cadrul acestui service îl poți repara cu ușurință.

Unde găsești service-ul?

MobileFIX activează în 4 orașe de la noi din țară, însă dacă nu te afli în aria de acoperire, poți trimite telefonul prin curier. Service-ul este disponibil în București, Cluj Napoca, Brașov și Constanța. În oricare dintre aceste orașe te-ai deplasa, vei găsi același personal experimentat, cu la fel de multe resurse pentru a-ți repara gadgetul. De asemenea, poți alege și servicii de reparații pentru laptop sau PC. 

În ceea ce privește trimiterea telefonului prin curier, această procedură este foarte facilă. Pentru a vedea cu exactitate cum se procedează, vezi mai multe detalii pe site-ul oficial. MobileFIX îți stă la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege un service de încredere pentru dispozitivul tău mobil. Nu îți face griji nici în legătură cu datele sau alte aspecte, deoarece totul se petrece într-o discreție maximă din partea personalului.

Transparență totală privind costul reparațiilor

De foarte multe ori alegem să nu mergem la un service cu telefonul mobil, deoarece nu cunoaștem prețurile. Ei bine, acesta nu este și cazul MobileFIX, care îți oferă informații referitoare la fiecare reparație în parte. 

Pe site sunt disponibile prețurile pentru fiecare model și brand al dispozitivelor mobile, astfel încât să știi costul lor înainte de a contacta service-ul. De asemenea, pe site ai la dispoziție și alte informații care îți vor face alegerea mai ușoară. Pentru a contacta echipa ai numărul de telefon afișat pe site ori adresa de e-mail contact@mobilefix.ro. 

0 comentariu

Citeste in continuare

banner desktop banner mobil