Cauți fotolii elegante și canapele pentru casa ta? Fii la modă cu piesele de pe mobiluxhome.ro

by Redactia B24FUN

Locul unde lumea se retrage la sfârșitul zilei pentru relaxare și odihnă merită să fie decorat corespunzător. Nu doar atât, dar piesele de mobilier au nevoie de o estetică anume pentru a se integra în decor. Fiecare încăpere în parte poate beneficia de piese sau seturi de piese de mobilier unice, care să o pună în valoare. 

Cu ajutorul furnizorului Mobilux Home acest vis devine realitate, prin comandarea mobilierului potrivit de pe site-ul oficial Mobilux-Home.ro. O vizionare a catalogului și iată, piesele rafinate de mobilier pot face parte chiar din casa ta. Descoperim împreună aceste oferte fabuloase. 

Scaune și fotolii elegante pentru relaxare 

Probabil scaunele și fotoliile sunt printre cele mai folosite obiecte de mobilier. Acestea pot fi întâlnite pretutindeni, fie la interior, fie la exterior. În camera de zi și sufragerie se pot aduce seturi de fotolii elegante tot așa cum acestea se pot așeza și pe o terasă. Mai ales odată cu venirea anotimpului cald, acestea vor face o impresie frumoasă unor oaspeți mai exigenți. 

Fie în seturi de 4, 6 sau mai multe, fie câte 2, acestea sunt confortabile, rezistente, dar mai ales, rafinate. Coloritul lor poate varia în diverse variante, dar acestea se pot combina foarte ușor cu restul mobilierului prezent. Nuanțe calde, naturale sau mai vii colorate, pentru a da o notă tonică locului unde sunt amplasate. 

Cu ajutorul catalogului de pe site-ul oficial Mobilux-Home.ro se pot vizualiza și comanda exact acele piese care vor face efect locului unde vor fi așezate. 

Canapele și colțare în variante inedite 

Dacă spațiul în camere o permite, acestea pot fi decorate și cu nelipsitele canapele, confortabile și șic în același timp. La fel precum fotoliile dar mult mai spațioase, canapelele adună familia și pe cei dragi împreună. Pot fi amplasate în camera de zi sau în sufragerie, dând un aer boem. De ce nu, în zilele călduroase, o canapea va face deliciul prietenilor chiar și pe o terasă acoperită. 

Ca și culori și textură ies în evidență cele bej, maro, gri sau negru, iar catifeaua este materialul folosit mai des. Canapele clasice sau seturi de două sau trei mini canapele sunt propuse în paginile catalogului Mobilux Home. 

Colțarele pot fi, de asemenea, o piesă importantă de mobilier pentru că se pot amplasa în spații mai degrabă mici sau la colțuri. Calitatea este și aici prezintă prin nuanțe plăcute privirii. 

Alte piese de mobilier de la Mobilux Home 

Mobilux Home mai oferă clienților săi și alte piese de mobilier necesare pentru a crea o atmosferă armonioasă. Măsuțele de cafea, de exemplu pot fi așezate în camera de zi, dar și în spațiu liber, unde se poate servi o ceașcă de cafea, ceai sau o gustare. 

Alte tipuri de mese, scaune și seturi dining pot completa restul încăperilor, la fel și nelipsitele pantofare de la intrarea în casă. Clienții pot viziona aceste produse în detaliu dar și face comenzi pe pagina oficială mobilux-home.ro. 

Contact: [email protected]

0 comentariu

Citeste in continuare