Carmistin depășește pragul de 4000 de angajați, anunță președintele grupului, dl. Paraschiv

by Redactia B24FUN
Iustin Paraschiv

Carmistin, lider în industria alimentară din România, a crescut numărul de angajați la peste 4000, aproape dublându-se în trei ani. Fondată în anul 2000, compania continuă să se extindă și să își răsplătească angajații cu beneficii competitive și oportunități de dezvoltare profesională.

Carmistin – jucător de top în industria alimentară

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară și în special din piața cărnii, a depășit numărul de 4000 de angajați. Această creștere semnificativă, aproape dublă față de finalul anului 2021, când grupul avea circa 2300 de angajați, subliniază expansiunea rapidă și succesul continuu al companiei. 

Fondată în anul 2000 de către Iustin Paraschiv, Carmistin a evoluat de la o afacere de familie în Prahova, axată pe producția de mezeluri, la un grup major în industria alimentară, crescându-și cifra de afaceri de la an la an.

Carmistin – cel mai mare angajator din industria alimentară

Creșterea numărului de angajați din cadrul Carmistin demonstrează strategia bine gândită de dezvoltare a companiei și dorința de a rămâne în top în industria alimentară. Această realizare este rezultatul unei strategii bine planificate și implementate de expansiune și diversificare a liniilor de business. 

Grupul Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, activează în furaje și agricultură, creșterea păsărilor și animalelor, procesarea și distribuția produselor alimentare. Această integrare pe verticală permite companiei să controleze fiecare etapă a lanțului de producție, asigurând standarde înalte de calitate și eficiență.

Extinderea și diversificarea liniilor de business Carmistin

Carmistin operează în mai multe sectoare cheie ale industriei alimentare:

  • Pui: Compania gestionează ferme de pui unde se asigură de bunăstarea animalelor și calitatea produselor finale. Recent, Carmistin a inaugurat prima fermă de pui de carne BIO din România, extinzându-și portofoliul La Provincia cu produse premium.
  • Porc: Fermele de porci ale Carmistin utilizează tehnologii moderne pentru a garanta produse de înaltă calitate.
  • Vită: Linia de vită a grupului se concentrează pe perfecționarea metodelor de creștere și îngrășare a tineretului taurin din rase mixte, asigurând genetică pură și o alimentație naturală.
  • Agricultură: Carmistin deține și operează terenuri agricole, producând furaje de calitate superioară pentru animalele din fermele sale.
  • Energie verde: Organizația Carmistin este într-o activitate constantă de căutare a soluțiilor pentru asigurarea securității energetice.

Cum își răsplătește Carmistin angajații?

Carmistin nu se remarcă doar prin performanțele sale financiare și operaționale, ci și prin modul în care își tratează angajații. Grupul oferă un mediu de lucru dinamic și inovator, în care angajații sunt încurajați să contribuie cu idei și soluții noi. 

Pachetul de beneficii oferit de Carmistin este complex și proporțional cu experiența și performanțele angajaților, incluzând salarii competitive, bonusuri și multiple oportunități de dezvoltare profesională și personală. Compania pune un accent deosebit pe formarea continuă a angajaților săi, oferind programe interne de dezvoltare care acoperă o gamă largă de domenii și abilități. 

Aceste programe sunt menite să îmbunătățească cunoștințele și competențele angajaților, asigurându-le astfel o evoluție profesională constantă. În plus, angajații Carmistin sunt instruiți să împărtășească valorile și viziunea grupului, contribuind astfel la succesul și reputația acestuia.

Planurile de viitor ale companiei Carmistin

Cu un management tânăr și viziuni dinamice, compania Carmistin, condusă de președintele Iustin Paraschiv, se concentrează pe responsabilitate și calitate în toate procesele sale. Grupul își propune să continue evoluția și inovația, planificând să rămână în topul primelor companii din piața agroalimentară românească și în următorii ani. 

Acest obiectiv ambițios reflectă angajamentul Carmistin pentru performanță financiară și dezvoltarea capacităților de producție. Compania dorește să atragă noi angajați care împărtășesc aceeași viziune și valori, contribuind astfel la crearea unui model de afacere integrată. 

Carmistin își propune să rămână o afacere antreprenorială, flexibilă și dinamică, capabilă să se adapteze rapid la schimbările de piață și să ia decizii strategice eficiente. Grupul Carmistin este un exemplu de succes antreprenorial în România, reușind să se impună ca un lider în industria alimentară și să creeze un mediu de lucru atractiv și stimulant pentru angajații săi. 

Cu o viziune orientată spre evoluție și inovație, Carmistin continuă să se dezvolte și să contribuie la economia românească, oferind produse de înaltă calitate și oportunități de carieră pentru mii de români. Prin angajamentul său față de calitate, responsabilitate și inovare, Carmistin nu doar că își consolidează poziția pe piața românească, dar se pregătește și pentru noi provocări și realizări în viitor.

0 comentariu

Citeste in continuare