Cand trebuie sa apelezi la servicii de vopsitorie auto?

by Redactia B24FUN

Vopsirea partiala sau integrala a unui autoturism include mai multe aspecte cheie, necesare pentru obtinerea unei lucrari de durata: de la calitatea vopselei si felul in care se aplica aceasta, pana la dotarile service-ului si expertiza personalului specializat care se ocupa de acest proces. Pentru conducatorii auto si proprietarii autoturismelor care au nevoie de servicii de vopsitorie auto de inalta clasa, specialistii DPD Automotive le stau la dispozitie.

Etapele procesului de vopsire auto

Serviciile de vopsitorie auto sunt foarte importante, iar acest lucru este valabil nu doar pentru aspectul autoturismului. O vopsea de buna calitate reprezinta o adevarata investitie, deoarece aceasta nu va fi afectata ani la rand de conditiile meteo, singura mentiune fiind aceea ca autoturismul trebuie protejat de accidente si de mici incidente, cum ar fi zgârieturile intentionate.

Personalul care se ocupa de servicii de vopsitorie are o experienta foarte vasta in domeniu, foloseste materiale de cea mai buna calitate, vopseluri pe baza de apa, care asigura o uscare foarte rapida, provenind de la producatori de incredere si de renume. In plus, aceste vopseluri au o rezistenta mare la zgarieturi si ofera protectie sporita.

Pentru a incepe procesul de vopsire a masinii, specialistii vor demonta elementele care necesita vopsire, le vor curata de rugina si de depuneri, le vor aplica vopseaua pana in cele mai mici detalii si vor astepta uscarea lor, dupa aplicarea lacului. Rezultatul final va fi un aspect total nou, fara semn de revopsire sau de reparatie post-accident. Oferta de servicii include vopsitorie profesionala, integrala, reparatii tinichigerie, vopsitorie simpla si polish.

Situatii care impun apelarea la servicii de vopsitorie profesionala

Autoturismele implicate in accidente rutiere, care au suferit zgarieturi din cauza unor mici incidente, a unor rautati sau a unor calamitati naturale necesita servicii de tinichigerie si vopsitorie. Intai, exteriorul autoturismului este slefuit pentru a indeparta vopseaua veche, apoi se aplica kitul, filler-ul, se slefuieste din nou, iar, la final, se vopseste si se aplica un strat de lac protector. Exista numeroase nuante potrivite pentru fiecare autoturism in parte.

In prezent, serviciile de vopsitorie folosesc materiale la cele mai inalte standarde, lucrarile sunt de cea mai buna calitate si fac fata chiar si masinilor de lux sau celor de epoca. Autoturismele vor arata impecabil intr-un timp foarte scurt. Una dintre principalele situatii care impun vopsirea autoturismului este decolorarea.

Decolorarea vopselei este usor de observat de catre proprietarii autoturismului, precum si de oamenii din jur prin simpla comparare a aspectului actual cu cel dintr-o fotografie mai veche. Cauza decolorarii autoturismului este lipsa protectiei, expunerea vopselei la elementele externe, inclusiv zapada si soarele, iar solutia este reprezentata de serviciile de vopsitorie auto.

O alta situatie ce impune conducatorilor auto sa apeleze la serviciile de vopsitorie auto este exfolierea provocata de o intretinere si o protectie necorespunzatoare cauzata, in general, de factorii externi. Nu in ultimul rand, zgarieturile severe sunt o dovada clara ca autoturismul are nevoie de o noua lucrare de vopsire. Unele zgarieturi pot fi lustruite cu o masina de polizat de viteza mare, altele necesita revopsire.

0 comentariu

Citeste in continuare