Bratarile de aromaterapie, norocul pe care ti-l pui singur la mana!

by Redactia B24FUN

Motivele pentru care tot mai multe femei prefera sa poarte bratari aromaterapie sunt numeroase. Pe de o parte, aspectul deosebit al acestor bijuterii si diferitele nuante in care sunt disponibile le transforma intr-un accesoriu perfect, potrivit pentru orice tinuta. 

Pe de alta parte, ele au capacitatea de a indeparta stresul si de a schimba in bine starea de spirit a celor care le poarta, datorita utilizarii uleiurilor speciale. Iar aceste calitati deosebite sunt completate de puterea unor simboluri sacre sau a unor mesaje motivationale. 

Puterea deosebita a aromelor

bratari aromaterapie

Aromele naturale obtinute din plante si din alte surse organice pot fi folosite in propriul beneficiu, avand efecte benefice asupra sanatatii, a reducerii stresului si a crearii unei stari de spirit pozitive. Una dintre cele mai eficiente modalitati de a le folosi calitatile este reprezentata de purtarea unor bratari aromaterapie.

Aceste bijuterii nu numai ca te ajuta sa mirosi foarte bine ore in sir, ci este dovedit stiintific faptul ca folosirea uleiurilor esentiale reduce in mod semnificativ stresul si trateaza infectiile fungice. Un alt efect benefic important consta in alungarea insomniei si asigurarea, astfel, a unei odihne mai bune.

Impactul avut de uleiurile esentiale se datoreaza modului in care sunt obtinute. Ele sunt extractii concentrate din diferite plante, obtinute in urma unui proces cunoscut sub numele de distilare. Prin aceasta metoda, spiritul sau esenta plantei respective devine disponibil sub forma lichida si transmite informatii esentiale spre creier, prin intermediul simtului mirosului.

Purtatorul unei bratari aromaterapie nu trebuie sa faca ceva complicat, pentru a-i pune in valoare calitatile. La cumparare, bijuteriile sunt insotite de 8 paduri de fetru de diferite culori, care nu numai ca pot fi asortate la mai multe tinute, dar au si importante functii terapeutice.

Bratara trebuie mai intai deschisa pe una din laturile sale, dupa care se introduce unul din cele 8 discuri de fetru. Acesta se impregneaza cu una pana la trei picaturi de ulei esential, dupa care bijuteria se inchide magnetic. Ulterior, timp de 12 sau 24 de ore, purtatorul va fi apreciat pentru modul in care miroase si se va bucura de multiple efecte benefice.

Simboluri puternice si mesaje motivationale

Cu cat o terapie sau o forma de protectie actioneaza asupra mai multor simturi, cu atat sunt mai puternice efectele sale. Tocmai de aceea, fiecare model de bratari aromaterapie ajuta nu doar prin uleiurile esentiale, ci si datorita diferitelor simboluri si mesaje care apar pe medalion.

Arborele vietii, de exemplu, aminteste de gradina miraculoasa a Paradisului pamantesc, unde oamenii duceau o existenta lipsita de pacat. Simbolul este infatisat ca un copac urias, cu radacinile in centrul pamantului si ramurile atingand cerul. El poate rezolva, astfel, probleme dintre cele mai diferite.

Mandalele sunt desene complexe, de forma rotunda, considerate reprezentari la scara mica ale universului in ansamblu. Carl Gustav Jung, intemeietorul psihologiei analitce, le-a folosit cu real succes, iar in traditia indiana se considera, de asemenea, ca sprijina o dezvoltare personala armonioasa.

Pe medalioanele anumitor bratari aromaterapie de pe ezera.ro sunt redate si mesaje motivationale, menite sa ii aminteasca purtatorului ca este iubit si apreciat si ca poate avea incredere in sine. Astfel, alegand bijuteria potrivita, iti pui pur si simplu norocul pe mana!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!