1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Bidonul cu apa pentru dozator, „aliatul” tau 24 de ore din 24!

by Redactia B24FUN

Un bidon cu apa pentru dozator reprezinta cea mai buna sursa pentru hidratarea corespunzatoare zilnica, din cel putin doua motive. In primul rand, acesta furnizeaza o apa 100% microbiologic pura, netratata, cu un aspect, un gust si un miros net superioare apei de la robinet, care in tara noastra nu este potabila. In al doilea rand, asa cum spune insusi numele echipamentului, simpla sa prezenta, acasa sau la birou, te va face sa iti reamintesti sa bei apa, dozand cei minimum doi litri recomandati pe zi in pahare de 200-250 de mililitri.

Din pacate, in Romania, in special cei din generatia tanara, activa din punct de vedere profesional, „uita” sa se hidrateze asa cum trebuie, fie din cauza stresului si a ritmului galopant al vietii, fie pentru ca prefera alte bauturi, precum sucurile, cafeaua, ceaiul, berea sau alte tipuri de alcool. 

Totusi, asa cum spune Nathaniel Geana, proprietarul H2On, „apa este singurul lichid care aduce sanatate, in timp ce restul aduc doar un plus de gust, de satisfactie, de fericire”. H2On este o companie 100% romaneasca, premiata la nivel international pentru calitatea bidoanelor cu apa pentru dozator, care livreaza apa la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara.

Daca si tu te afli in situatia descrisa anterior, citind articolul in continuare, vei afla cum sa folosesti un bidon apa dozator pentru a te hidrata in mod optim pe parcursul intregii zile. Respectand „programul” prezentat mai jos, vei oferi organismului „combustibilul” de care are nevoie pentru procesele sale specifice, te vei simti mai bine pe tot parcursul zilei si, nu in ultimul rand, iti vei mentine greutatea in parametrii optimi, daca inlocuiesti bauturile enumerate in paragraful precedent cu apa. Fara alte introduceri, iata planul propus de prietenii de la H2On:

– ora 7 (sau imediat dupa trezire): e important sa ajuti corpul sa se hidrateze, dupa o noapte lunga;

– ora 9 (sau la o ora dupa micul dejun): „abordeaza” bidonul cu apa pentru dozator, insa asteapta suficient timp dupa prima masa a zilei;

– ora 11:30 (sau putin inainte de pranz): un pahar cu apa va preveni pofta excesiva la cea mai bogata masa a zilei;

– ora 13:30 (sau la o ora dupa pranz): hidratarea va ajuta organismul sa absoarba mai bine nutrimentele din alimente;

– ora 15: de aceasta data, poti folosi bidonul cu apa pentru dozator inclusiv pentru a-ti prepara un ceai fierbinte;

– ora 17: al saselea pahar de apa va oferi senzatia de satietate si va preveni pofta excesiva la ultima masa a zilei;

– ora 20 (sau la o ora dupa cina): nu „uita” de bidonul cu apa pentru dozator, inainte de relaxarea din ultima parte a zilei;

– ora 22 (sau fix inainte de culcare): un pahar cu apa baut fix inainte de culcare va ajuta celulele sa se regenereze in timpul somnului.

In concluzie, respectarea unui program de hidratare nu este deloc dificila, insa conditia sine-qua-non este ca apa consumata sa fie una de calitate si nu de la robinet.

0 comentariu

Citeste in continuare

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner