Beneficiile nutriționale ale laptelui praf

by Redactia B24FUN

Laptele este o sursă ideală de proteine ​​și calciu și conține, de asemenea, o serie de vitamine și minerale esențiale. În sprijinul Zilei Mondiale a Laptelui, iată cinci beneficii nutriționale ale laptelui.

Laptele matern este aur lichid pentru bebeluși. Medicii pun accentul pe alăptarea bebelușului timp de cel puțin șase luni. Laptele matern conține toți nutrienții vitali de care un nou-născut are nevoie pentru a îndeplini cerințele alimentare în primele luni, deoarece este singurul aliment pe care copilul îl poate avea. Laptele mamei ajută la construirea mușchilor bebelușului, dar în unele cazuri, bebelușii nu pot digera laptele matern sau mama este incapabilă să-l hrănească. În astfel de circumstanțe, bebelușului i se administrează lapte de lapte sau lapte praf.

Ce este laptele praf?

Nimic nu poate înlocui laptele mamei pentru creșterea și dezvoltarea copilului. Cu toate acestea, există anumite cazuri în care alăptarea este dificilă și, prin urmare, din alegere, o mama hrănește copilul cu lapte praf sau lapte de lapte. Pudrele de lapte pentru bebeluși sunt produse artificial prin vaporizarea laptelui lichid. Este realizat exclusiv pentru a satisface nevoile nutriționale ale bebelușului. În aceste zile, o mulțime de mame optează pentru lapte de lapte dintr-un motiv sau altul. Dar nu mulți dintre ei cunosc avantajele laptelui praf împreună cu dezavantajele. Prin acest articol, am încercat să evidențiem toate informațiile.

Luptător de boli

Consumul de lapte a fost legat de menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase și de reducerea riscului de accidente vasculare cerebrale și probleme legate de inima. Laptele poate reduce efectele unei migrene și cantitatea de colesterol produsă de organism pentru a preveni blocajele arterelor.

Oase și dinți sănătoși

Laptele este o sursă de calciu, care este esențială pentru oase sănătoase și puternice. Copiii mici nu numai că au nevoie în timp ce cresc, dar și adulții au nevoie de el pentru a-și menține oasele puternice și pentru a preveni osteoporoză. O afecțiune cauzată de deficitul de vitamina D sau calciu din organism.

Piele sănătoasă strălucitoare

Laptele are o mulțime de substanțe nutritive care ajută pielea să fie în stare bună. Conține acid lactic, care poate acționa ca un exfoliant, iar enzimele facilitează pielea netedă. De asemenea, conține aminoacizi care ajută la menținerea umidității pielii.

 Putere musculară

Proteinele conținute în lapte ajută la refacerea mușchilor. După exerciții, va va ajută să păstrați orice durere în timp ce completați lichide pe care le-ați pierdut în timpul antrenamentului.

Calmant

Laptele conține vitamine și minerale care acționează că calmante de stres și stimulatoare de energie. Consumul unui pahar de lapte cald poate ajută la calmarea mușchilor și a tensiunii nervoase. Laptele va poate ajută să va revitalizați corpul după o zi stresantă.

Sortimentele de lapte praf Humana este ideal pentru sănătatea copiilor noștri, plin de vitamine și nutrienți pentru o creștere sănătoasă.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!