banner

Avantajele unei bărci pneumatice

by Redactia B24FUN

Cumpărarea unei bărci de agrement ieftine este o decizie care necesită cercetare, timp și compararea mai multor atribute ale unei astfel de ambarcațiuni. Dar, pentru o bună achiziție, merită să acordați atenție profilului fiecărui model de barcă și obiectivului pe care îl aveți cu privire la folosirea ei viitoare, pentru a profita din plin de beneficiile și avantajele pe care vi le poate oferi.

Iată, în acest sens câteva beneficii ale unei bărci pneumatice.

  1. Investiție redusă

Cel mai evident avantaj al alegerii unei bărci gonflabile este investiția redusă pe care o necesită. Cu performanțe apropiate de ale altor tipuri de bărci, costul său este accesibil deși reușește să ofere confort și o experiență bună pentru diverse activități pe apă (distracția cu familia, pescuit).

După cum știm, valoarea unei ambarcațiuni clasice (șalupă, iaht) implică alți factori, precum ar fi plata portului unde se păstrează, lucrări de întreținere, cheltuieli cu asigurarea și paza, lucruri pe care proprietarul unei bărci gonflabile în 99,99% din cazuri nu și le poate permite.

  1. Versatilitatea

Bărcile pneumatice sunt ușoare, versatile și dinamice. O astfel de barcă poate ca să fie depozitată și transportată extrem de ușor și nu necesită mult spațiu. În plus, poate fi folosită pentru petrecerea timpului liber în familie, la plimbări de agrement pe lacuri, pentru operațiuni de salvare, scufundări, pescuit, inspecție și alte activități de acest gen.

  1. Întreținerea

Un alt beneficiu al cumpărării unei bărci gonflabile este întreținerea acesteia. Costul întreținerii unei asemenea ambarcațiuni este extrem de mic comparativ cu al unei bărci tradiționale.

  1. Durabilitatea

Evident, contează brandul ambarcațiunii pneumatice care te interesează și referințele oferite de către alți cumpărători. Dar, în general, putem afirma că sunt rezistente și pregătite să facă față influențelor vremii, ducând la o investiție rentabilă.

  1. Ușurința în manevrarea pe apă

Foarte ușoare și cu o formă hidrodinamică de invidiat, o barcă gonflabilă de calitate poate fi o bună achiziție și ca manevrabilitate. Oferă stabilitate, și un nivel foarte bun de flotabilitate.

  1. Securitatea

Acest tip de barcă este, de asemenea, cunoscut pentru siguranța sa, deoarece camerele sale de aer o împiedică să se scufunde sau să se răstoarne ușor. Cu alte cuvinte, aceasta este o opțiune fiabilă pentru petrecerea timpului liber în familie, datorită capacității sale mari de încărcare în condiții de siguranță.

Alege o barcă gonflabilă din PVC pentru o distracție de vacanță la cote maxime!

Barcile din PVC sunt bărci gonflabile, carena elastică a acestora fiind fabricată dintr-un material polimeric special.

Bărcile gonflabile din PVC au ca principale avantaje incontestabile față de bărcile rigide: ușurința și mobilitatea. Când sunt pliate, pot fi transportate în portbagajul unei mașini sau chiar transportate într-o geantă sau rucsac special. O barcă din PVC umflată, complet echipată, poate fi transportată lejer de 1-2 persoane pe o distanță scurtă. Fundul plat al bărcii gonflabile din PVC, chiar și în prezența unei chile gonflabile, face ca aceste bărci să fie ușor de folosit și în orice apă puțin adâncă.

Barca din PVC nu are nevoie de un loc permanent de depozitare sau parcare la dana, poate fi depozitată cu ușurință în garaj, pe balcon sau în casă. Modelele mici pot fi depozitate într-o pungă într-un apartament din oraș. Deși, este mai bine să mențineți barca gonflabilă ușor umflată.

Avantajele ambarcațiunilor din PVC includ prețul lor, care este de obicei mai mic decât prețul ambarcațiunilor rigide. Bărcile gonflabile nu necesită înregistrare.

Materialul utilizat de marea majoritate a producătorilor de bărci gonflabile este clorura de polivinil multistrat sau PVC, armat pentru rezistență cu o plasă de fire de poliester. Aceasta este o țesătură sintetică din polimer, este mult superioară cauciucului prin proprietățile sale de performanță. PVC-ul este rezistent la uleiuri de motor și benzină, are o rezistență ridicată la uzură și nu este predispus la a putrezi sau la atacul radiațiilor ultraviolete, ceea ce este deosebit de periculos vara în apă deschisă.

Vrei și tu o barcă pneumatică? Intră pe barciaccesorii.ro și alege ce model îți place de acolo!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!