banner

Avantaje găzduire semi dedicată

by Redactia B24FUN

Unul dintre criteriile esențiale pentru a avea un site de succes este ca acesta să funcționeze perfect din punct de vedere tehnic. Asta înseamnă că atunci când te gândești să lansezi propria pagină online, fie că este un blog, un magazin de e-commerce sau un site de prezentare pentru compania ta, trebuie să iei în considerare încă de la început o găzduire care să îți ofere toate resursele de care ai nevoie.

Ce îți asigură aceste resurse? Practic, ele îți garantează că pagina ta se va încărca în timp optim, nu se va bloca și utilizatorii tăi vor avea o experiență optimă. 

Dacă la început ai nevoie de mai puține resurse pentru ca site-ul să funcționeze optim, pe măsură ce traficul crește, opțiunea de găzduire trebuie și ea updatată. Astfel, dacă inițial poți să folosești un server shared cu alte pagini web, pe măsură ce te dezvolți, ar trebui să cauți o opțiune mai avansată. Deși cea mai bună soluție ar fi să îți iei un server dedicat, adică să ai un spațiu care este doar al tău, dacă pagina ta este încă una medie pentru a face economii de costuri, eficient ar fi să alegi găzduirea semi dedicată.

Așa cum îi spune și numele, serverul semi dedicată este un server partajat între utilizatori, dar spre deosebire de serverul partajat total, pe acesta există un număr limitat de clienți. Deoarece acest număr de clienți este limitat, resursele sunt mai mari pentru fiecare dintre aceștia iar acesta este de obicei un mare avantaj. Asta înseamnă că fiecare dintre acești utilizatori va avea mai mult transfer, mai mult spațiu iar modul de configurare poate fi unul personalizat.

Pentru cele mai bune prețuri pentru găzduirea semi dedicată, apelează la specialiști cu experiență de peste 18 ani în domeniu și asistență 24/7, aici: 

https://www.hostx.ro/gazduire-site/linux-semi-dedicat.html

Iată care sunt principalele avantaje ale găzduirii semi dedicate:

  • Resurse mai multe

Serverele semi-dedicate reprezintă o alternativă cu resurse mai mari în comparație cu o găzduire comună. Pentru că numărul de clienți este limitat, deși vei împărți serverul și cu alte site-uri, fiecare dintre voi va avea exact resursele de care are nevoie pentru o funcționare optimă.

  • Costuri mai mici

Deși în principiu benefieciezi de resurse care se comportă aproape ca cele de pe un server dedicat, găzduirea semi dedicată are costuri mai reduse decât cea dedicată.

  • Configurare personalizată

Vei avea destule resurse pentru a-ți configura într-un mod personalizat pagina. Vei putea alege module și funcții pentru site-ul tău care vor da o experiență de utilizare superioară pentru clienții tăi fără să influențezi ce se întâmplă cu celelalte site-uri cu care împarți găzduirea. Evident, la rândul tău nu vei fi afectat de modificările pe care le fac ”vecinii” tăi de server.

  • Interfață prietenoasă, ușor de folosit și securizată

cPanel este cea mai populară interfaţă grafică pentru servere Linux destinată administrării websiturilor şi serverelor. cPanel permite publicarea websiturilor, administrarea fişierelor, crearea şi administrarea de baze de date MySQL, conturi de email şi FTP și de regulă este și cel mai uzitat și în găzduirea semi dedicată. De asemenea, cPanel are un nivel de securitate ridicat şi permite criptarea informaţiilor prin SSL sau utilizarea autentificării în doi paşi.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!