ARMONIA FACIALĂ, SPRÂNCENELE PERFECT CONTURATE ȘI EXPRESIVITATEA EMOȚIONALĂ

by Redactia B24FUN

Ai observat cât de obsedate sunt doamnele și domnișoarele de forma sprâncenelor și a genelor? Sprâncenele, în special, reprezintă trăsătura facială cea mai expresivă a unei persoane, în primul rând datorită multiplelor funcții pe care le au. Ele ajută la accentuarea ochilor, definirea armoniei faciale și au un rol important în comunicarea emoțională.

Bineînțeles, nu toată lumea se naște cu sprâncene perfect conturate, însă aceasta nu este o problemă ce nu poate fi corectată destul de ușor. Pentru a obține o imagine plăcută din punct de vedere estetic, sprâncenele și genele trebuie tunse, modelate și îngrijite în mod regulat. După prima ședință la salon vei obține o formă a genelor și sprâncenelor ce îți vor modifica în mod direct și evident felul în care arăți.

Vrei să arăți mai tânără? Sprâncenele și genele bine îngrijite și aranjate sunt secretul mai puțin știut pentru a arăta mai tânără. Ele sunt primul lucru care se observă la tine și nicio cantitate de machiaj nu poate compensa sau acoperi sprâncenele sau genele neîngrijite. La salon, cosmeticiana va pensa și trata sprâncenele și genele în așa fel încât ochii vor apărea mai mari și întineriți, ca și cum ți-ai făcut un lifting facial.

Vrei să evidențiezi ochii? Forma corectă a sprâncenelor și arcuirea naturală a genelor încadrează și complimentează ochii. Forma lor necorespunzătoare te poate face să pari mai în vârstă, obosită sau supărată. Cu toate acestea, nu există o formă „corectă” a sprâncenelor sau a genelor valabilă pentru toată lumea. Stabilește forma potrivită pentru tine examinând forma feței și a ochilor. Tendințele actuale în machiaj și îngrijire pot juca, de asemenea, un rol în forma și grosimea sprâncenelor și genelor – cel mai nou trend este laminarea genelor și sprâncenelor.

Vrei să fii mereu îngrijită? Fără întreținere regulată, sprâncenele tale vor fi stufoase și neîngrijite. În schimb, o sprânceană îngrijită va crea un aspect frumos care îți îmbunătățește aspectul. Chiar și fără niciun machiaj, o femeie cu sprâncene și gene bine întreținute va fi mai aranjată și rafinată, indiferent de context.

Vrei să ai fața armonioasă? Niciun om nu are o față perfect simetrică, dar majoritatea dintre noi își doresc să aibă. Sprâncenele nesimetrice strică echilibrul facial, făcând ca un ochi să pară mai mare decât celălalt sau să schimbe în întregime aspectul. Sprâncenele și genele bine structurate și simetrice sunt plăcute ochiului uman și lasă o impresie agreabilă. Laminarea genelor și sprâncenelor te va ajuta să păstrezi acest aspect pentru mai mult timp.

Vrei să corectezi mici imperfecțiuni? Sprâncenele și genele au puterea de a schimba complet aspectul feței, corectând defecte minore, cum ar fi ochii mici sau prea distanțați. Forma corectă a sprâncenelor

poate adăuga lungime și definiție feței tale. De asemenea, poate atrage atenția spre partea superioară a feței pentru a distrage atenția de la imperfecțiunile din partea inferioară.

Vrei să schimbi puțin forma feței tale în mod natural? Deși nu îți poți schimba forma feței fără intervenție chirurgicală, o poți modifica ușor pe cale estetică, cu ajutor sprâncenelor – forma lor modifică în mod direct aspectul formei feței. De exemplu, o formă dreaptă a sprâncenelor tinde să scurteze forma feței. Prin urmare, femeile cu fețe mai lungi pot alege o formă de sprânceană plată pentru a crea iluzia unei fețe mai scurte și mai echilibrate.

Vizitează salonul cosmetic Angel Rose pentru a afla mai multe despre cum să obții forma perfectă a genelor și sprâncenelor tale, precum și tratamentele naturale pentru creșterea și regenerarea lor.

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!