Adevăr sau provocare: care este cel mai dificil lucru pe care îl poți face pentru membri, în videochat?

by Redactia B24FUN
Un model de videochat vorbește în fiecare zi cu zeci sau sute de bărbați din lumea întreagă, iar numărul celor care se mulțumesc să privească, fără să dialogheze, este de ordinul miilor. Toți aceștia se împart în mai multe categorii. Unii dintre ei participă doar la showurile gratuite, mulțumindu-se cu ceea ce li se oferă acolo, fără să plătească vreodată ceva pentru compania fetei pe care o privesc. Alții, dimpotrivă, sunt dispuși să investească în sesiuni private, fie cu modele pe care le vizitează în mod regulat și cărora le devin admiratori fideli, fie alegând de fiecare dată o altă fată. Interacțiunea cu fiecare dintre aceste categorii de bărbați are dificultățile sale. Iată câteva dintre cele mai mari provocări cu care te poți confrunta, dacă lucrezi ca model de videochat!

Cum le răspunzi celor care au cerințe deosebite, dar nu vor să plătească?

Toate fetele au parte de numeroși membri care cer întruna lucruri spectaculoase în sesiunile de free chat, fără a avea de gând să ofere o recompensă financiară. După ce se păcălesc de câteva ori și își dau seama că lucrează gratuit, apare tendința de a-i repezi pe bărbații respectivi, de a le spune să plece într-un mod răspicat. Însă provocarea constă tocmai în capacitatea de a-i refuza fără a le adresa vorbe urâte și fără a ridica tonul. Atunci când ești în sesiunile gratuite, nu trebuie să uiți nici măcar o clipă că te urmăresc sute sau mii de alți bărbați, inclusiv unii care se gândesc să plătească pentru un show privat cu tine. Ori aceștia preferă, cu siguranță, să te vadă amabilă, prietenoasă și zâmbitoare. Foarte puțini își vor dori compania unei fete ciufute, care dă impresia că se enervează ușor. Așadar, în sesiunile gratuite de videochat nu e nevoie să faci prea multe lucruri pentru membri, ci doar să încerci să îi atragi într-o sesiune privată. Marea dificultate constă, de fapt, în a păstra o atitudine pozitivă. Atunci, cel mai bine e să zâmbești frumos și să spui că vei face cu mare plăcere acel lucru într-un show privat. Chiar dacă știi că bărbatul respectiv nu va da curs invitației, oricând e posibil ca un alt membru, deja prezent în camera ta, să fie atras de ofertă.

Cele mai dificile sau ciudate cerințe, în timpul showurilor private

Mult mai importante sunt cerințele membrilor care plătesc în mod regulat pentru compania unei fete frumoase. Ei au diferite dorințe și fantezii, unele dintre ele cât se poate de nevinovate, iar altele care depășesc orice imaginație. De exemplu, sunt bărbați care doresc pur și simplu să discute amical cu un model de videochat, în timp ce savurează un pahar cu vin. Există însă și membri care propun folosirea anumitor jucării sau obiecte în moduri la care majoritatea oamenilor nu se gândesc niciodată. Pentru a ști ce atitudine să ai atunci când te confrunți cu o dorință mai deosebită a unui membru, e necesar să stabilești, încă de la început, care sunt lucrurile pe care le faci, precum și limitele pe care nu le depășești, indiferent de sumele de bani promise. În momentul în care primești o cerere care te face să te simți inconfortabil, explici frumos că nu ți-ar face plăcere, dar ai grijă să propui o altă variantă, pe care tu o consideri la fel de incitantă. De cele mai multe ori, membrii vor reacționa bine la un astfel de comportament. Așadar, dacă un lucru care ți se cere este prea dificil sau neplăcut pentru tine, nu îl face! Un model de videochat abil știe să le ofere clienților satisfacție și să aibă parte de încasări consistente fără a face compromisuri!
0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!