banner

A apărut GoostoMix! În sfârșit!

by Redactia B24FUN

Așteptarea a fost lungă și grea, dar a meritat din plin pentru că platforma GoostoMix a fost lansată în mod oficial și toți utilizatorii de Thermomix din România primesc de acum o reală mână de ajutor. Platforma de rețete GoostoMix conține sute de rețete special adaptate pentru Thermomix pe care utilizatorii le pot accesa oricând, de oriunde, în mod absolut gratuit.

Funcțiile Thermomix nu puteau fi puse în valoare cu adevărat până acum din cauza absenței rețetelor traduse în limba română. Utilizatorii se puteau inspira unii de la alții prin intermediul platformelor de socializare, dar rezultatele nu erau garantate și rețetele puteau suferi modificări în fiecare etapă de transmitere.

GoostoMix – o platformă specială de rețete la Thermomix

Platforma de rețete GoostoMix a fost concepută pentru toți utilizatorii Thermomix din România și nu numai, care au nevoie de inspirație și indicații precise. Diversitatea și ușurința în utilizare sunt cuvinte cheie care au stat la baza conceptului acesta.

Meniul platformei GoostoMix este unul ramificat și bogat în așa fel încât fiecare utilizator să găsească rețetele potrivite. Rețetele adaptate la Thermomix sunt structurate pe tipuri de preparate, pe ingrediente principale, pe regimuri alimentare, pe durată de timp de preparare, după proveniență, după modul de preparare și multe alte criterii care vor ajuta utilizatorii să identifice rapid rețetele potrivite stilului lor de viață.

Rețete pentru Thermomix în limba română, explicate pas cu pas

Rețetele pentru Thermomix sunt redactate în limba română într-o manieră foarte prietenoasă pe care o poate înțelege oricine, iar pașii rețetelor sunt bine structurați și explicați. Mai mult, fiecare rețetă dispune de o listă de ingrediente exactă ce poate fi bifată în momentul în care se fac cumpărăturile, direct de pe telefonul mobil.

Trebuie doar să vizitezi platforma GoostoMix, să alegi rețetele pentru Thermomix care te tentează și să urmezi pașii simpli ai acestora. Într-un timp scurt, cu eforturi minime și fără prea multă dezordine în bucătărie gătești preparate delicioase pentru întreaga familie.

GoostoMix înseamnă mai mult decât rețete adaptate la Thermomix

GoostoMix este un concept care îți propune mai mult. Pe lângă funcția de bază a platformei – rețete adaptate pentru Thermomix în limba română – ea are și scopul de a oferi suport utilizatorilor, iar în secțiunea de „Cum te ajută Thermomix” din cadrul platformei îți oferă ponturi, trucuri și tipsuri despre ce lucruri interesante și nebănuite poți face cu Thermomix ori pur și simplu cum poți face anumite lucruri sau preparate la Thermomix mai bine, mai rapid și mai ușor.

Platforma de rețete este una interactivă, iar părerile utilizatorilor și experiențele lor culinare pot fi împărtășite în secțiunea de comentarii a fiecărei rețete. GoostoMix este prezent și în social media unde își ține utilizatorii la curent cu tot ce este nou și unde se pot dezbate diverse subiecte pe teme culinare.

Platforma de rețete GoostoMix este în continuă crește pentru că zilnic sunt adăugate noi rețete. Utilizatorii de Thermomix gătesc mai ușor și mai rapid de acum datorită platformei de rețete GoostoMix și în plus au la dispoziție rețete diversificate din care să aleagă și să experimenteze. Aruncă și tu o privire pe platformă și lasă-te inspirat și îndrumat!

0 comentariu

Citeste in continuare

Adauga un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!