ANCIENT | NocturN | Moribund Oblivion | LLOTH |

Concerte

Acces: Cu plata

Quantic, București
Intrarea Grozavesti 82, 060752

vineri, 15 martie

ANCIENT – ‘The Cainian Chronicle’ SPECIAL SHOW with KAIAPHAS on vocals!

Trupa norvegiană ANCIENT vine la Quantic pe 15 martie 2024 cu un show special: ‘The Cainian Chronicle’ SPECIAL SHOW, în care îl vor avea ca invitat special pe unul dintre soliștii cu care trupa s-a făcut remarcată pe scena de black metal internațională. Alături de veteranii black metal Ancient urmează să anunțăm multe alte trupe.

ANCIENT este o trupă norvegiană de black metal, formată în 1992 în Bergen. Trupa a lansat șase albume, mini-albume și multe EP-uri sub umbrela Metal Blade Records, fiind una dintre primele trupe norvegiene care au semnat cu o casă de discuri majoră. Începând cu albumul The Cainian Chronicle, Ancient a trecut de la sunetul clasic de black metal, similar trupei Darkthrone la un black metal atmosferic/nordic, adăugând instrumente în stil gotic. Ancient este considerată a fi una dintre trupele originale de black metal norvegian care au ajutat la faima scenei black metal de la începutul anilor '90.

 

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani, inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.

QR