ANALIA SELIS & Nicolás Velázquez și Julián Caeiro

Petreceri

Acces: Cu plata

Acces: 17:00 I Show: 20:45

ANALIA SELIS vine pe Terasa cu Chef de #MuzicăArgentiniană pe 13 iunie pentru un minunat show pe ritmuri de Tango, alături de Nicolás Velázquez (bandoneon) și Julián Caeiro (pian).

 

 

ANALIA SELIS, un adevărat regal al muzicii de tango, s-a născut la Tucumán, Argentina, în 1977. În 1998, a absolvit cursurile de pedagogie muzicală ale Universității de Muzică San Miguel de Tucumán, iar în 2002 cursurile de interpretare vocală din cadrul Longy School of Music din Boston (SUA). În 2003 s-a mutat la București unde locuiește până în prezent. A colaborat cu toate orchestrele din România și cu mari orchestre din Elveția (Biel Solothurn Symphony Orchestra), Cehia (Hradec Králové Philharmonic Orchestra), Lituania (Klaipėda Symphony Orchestra), Argentina (National University of Tucumán Symphony Orchestra), sub bagheta unor mari dirijori precum József Horváth, Tiberiu Soare, Radu Popa, Cristian Oroșanu, Kaspar Zehnder.

 

 

Din 2015 Nicolás Velázquez și Julián Caeiro au lucrat împreună la diverse propuneri muzicale. Ambii sunt membri ai companiei de Tango „Estampas Porteñas" cu care au făcut turnee în Statele Unite, China și Peru. Repertoriul duo-ului este alcătuit din versiuni noi ale tangourile tradiționale, unde propun o călătorie prin diverse lucrări ale unor maeștri precum Ástor Piazzolla, Pugliese, Bardi, Troilo, Julián Plaza, dar și lucrări din compoziții proprii.
3 artiști din Argentina, o terasă superbă și muzică cu vibrații înalte. Hai și tu, accesul este gratuit!

 

 

 

Rezervările se fac prin:
- FORMULARUL https://berariah.ro/ev/analia-selis-230613
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

QR