ALTROCK NIGHTS 2 - JACK OF ALL TRADES - HEARTBREAK CINEMA

Petreceri

Acces: Cu plata

Bilete pe: www.ambilet.ro

Bilete online pe AmBilet.ro aici⬇️:
https://www.ambilet.ro/.../altrock-nights-2-jack-of-all.../

⚡ ALTROCK NIGHTS 2 • JACK OF ALL TRADES • HEARTBREAK CINEMA ⚡
19 aprilie, ora 20:00
The Pub - Universității (Bd. Regina Elisabeta, nr.9)

------------------------------

⚡ JACK OF ALL TRADES ⚡

Jack of all Trades propune un echilibru muzical între rock-ul alternativ post-grunge și nu metal al erei de aur a acestor genuri, combinate cu elemente sonore contemporane de indie, punk, pop și trap.

Anul trecut, Jack of all Trades au lansat cel de-al doilea lor album, intitulat ‘Semnale Mixte’.

‘Mereu am considerat că muzica pe care o faci transmite celui care te ascultă cine ești cu adevărat. Fiecare membru al trupei emite un semnal unic atunci când se așază în spatele instrumentului și, când ne-am dat seama că toate aceste unde individuale pot converge în armonie, am realizat acum, după doi ani și jumătate, pregătind ultima piesă de pe album, că Jack of all Trades are în sfârșit un sound al său.

Semnale Mixte este un album despre asumare. Despre dragoste. Despre dorință. Despre acceptarea diferențelor. Despre distracție. Despre schimbare. Dar, mai ales, este un album despre evoluție, și suntem acum gata să-l arătăm întregii lumi.’

Alex Teodorescu – Voce & Chitară // Andrei Chirițescu – Chitară // Gabi Predescu – Bass // Mădălin Duca – Tobe

youtube.com/@jackofalltradesro958
instagram.com/jackofalltradesro
facebook.com/JackofallTradesRO

------------------------------

⚡ HEARTBREAK CINEMA ⚡

Heartbreak Cinema este o trupă de rock electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Compusă din solista Maria Teodora și compozitorul/producătorul Radu Bădilaș, rezultatul este rebel, impunător, plin de narativă și aspecte cinematice.

După 2 EP-uri lansate în 2018 și 2020, proiectul a evoluat într-o trupă atunci când Radu a realizat că muzica lui nu se potrivește în contextul unui concert live. A decis să-și unească forțele cu Maria pentru a reinventa proiectul, cei doi dezvoltând împreună o versiune cu totul nouă Heartbreak Cinema, folosind o infuzie puternică de elemente rock. Rezultatul este EP-ul eponim "Heartbreak Cinema", lansat pe 16 decembrie 2022.

Toate piesele Heartbreak Cinema sunt și astăzi scrise și produse integral în studio-ul de dormitor al lui Radu. Acum într-o formulă completă, trupa este pregătită să urce pe scenă, în fața unui public cât mai larg.

Maria Teodora – Voce // Radu Bădilaș – Bass / Synths // Alex Mitroi – Chitară // Vlad Casian – Tobe

youtube.com/HeartbreakCinema
facebook.com/HeartbreakCinema
Instagram.com/heartbreakcinema

------------------------------

????️ Biletele vor fi disponibile în rețeaua ambilet.
???? Presale: 35 lei (până pe 5 aprilie)
???? Preț întreg: 40 lei (6-19 aprilie inclusiv)

QR