Alternative Stoner Night: Inside si Avalanche Street LIVE

Concerte

Acces: Cu plata

Bilete mai jos:

Bilete online aici ????https://www.ambilet.ro/.../alternative-stoner-night.../
Rock-ul alternativ născut pe meleagurile de poveste ale Iași-ului și un Stoner fresh de capitală fuzionează pentru prima dată LIVE - pe scena The Pub.
Alternative Stoner Night te așteaptă sâmbătă, 6 mai, de la ora 20:00, să eliberăm împreună trecutul și prezentul cu vibrația unică a muzicii rock!

Inside s-a format în iarna lui 2012 la Iași si abordează ca stil principal rock-ul alternativ.
Trupa și-a făcut debutul pe mai multe scene din zona Moldovei (Galati, Suceava, Botosani, Bacău) și a evoluat pe scene ale festivalurilor precum Rock’n’Iasi, Zilele Nordului, Hangariada, Street Delivery Iasi, Zilele Prieteniei Bergenbier, Sofar Sounds și POT Music Festival (Chișinău). Inside a susținut de asemenea concerte alături de trupe ca OCS, Firma și Baby Elvis. Cu un EP denumit „Povești” și 2 videoclipuri la activ, trupa Inside este compusă în momentul de față din Madalina Andronic – chitară și voce, Claudiu Achiroaiei – chitară, Iulian Miron – bas și Codrin Murariu – tobe.

Trupa Avalanche Street este formată din: Bogdan Dincă – tobe, Patryk Tănase – chitară, Adrian Ilin – bas, Bianca Dinu – voce.
Avalanche Street s-a născut la București, în anul 2015, din pasiune pentru stoner rock. Trupa a participat la festivaluri, cum ar fi Soundart Festival și Cluj Napoca Rock'n'Roll și a realizat albumul live instrumental „Two years in space”. În anul 2022, după o perioadă instrumentală, trupa adaugă o voce feminină și continuă compoziția cu Bianca Dinu ca lead vocal, în prezent proiectul în noua formulă concentrându-se pe un nou album stoner rock cu influențe diversificate în zona alternativ, pop, numetal.

Rezervări: 0728843782 - 0728THEPUB

QR