ALTAR lanseaza ALBUM la Quantic

Concerte

Acces: Cu plata

Trupa de rock ALTAR isi lanseaza album nou la Quantic! Infiintata la Cluj în 1991, formatia este una dintre cele mai prestigioase trupe de rock din tara.

 

Bilete:
- 65 lei - acces general - presale - DOAR primele 50 bilete -> https://bit.ly/3Cr1gVl
- 70 lei - acces general - presale – până pe 14.12.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3Cr1gVl
- 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 15.12.2022 oline și la intrare

 

ALTAR vă așteaptă joi, 15 decembrie, la concertul de lansare a noului album Rapsodia Românească! Veniți alături de veteranii rock-ului românesc să cântați împreună piese care au scris istorie!
 

Înfiinţată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Pe parcursul a peste 31 de ani de existenta a trupei, aceasta fost o promotoare a muzicii de atitudine, iar activitatea formatiei constituie una dintre cele mai importante pagini din istoria scenei rock- metal autohtone. Altar a fost nominalizată şi desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

 

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
 

 

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
 

 

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
 

 

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

 

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
 

QR