All You Can Eat

Seri de...

Acces: Cu plata

Asigură-ți locul la festinul ISHA, sunând la 0753 673 963

Descoperă magia ISHA! Este vară indiană, iar pe 20 septembrie, între orele 16:00 și 22:00, vino să te lași purtat într-o nouă aventură gastronomică de neuitat. Savurează aromele încântătoare ale Indiei și Nepalului, într-un loc unic din inima Bucureștiului, aflat pe str. Vasile Lascăr nr. 81
La evenimentul nostru „All You Can Eat”, prețul tău de intrare în lumea deliciilor este 89 lei! Iar micuții sub 7 ani se bucură gratuit de bufet. 
Bucătarul nostru pregătește pentru voi preparate inspirate de poveștile și măreția Asiei de Sud-Est. Fie că vrei să te răsfeți cu preparate vegetariene aromate, brânzeturi fine, legume în sosuri cremoase, pui suculent, porc savuros sau miel fraged, ISHA îți oferă o diversitate și autenticitate ce-ți vor cuceri inima. Iar cei mici adoră mai ales chowmein și butter chicken.

 

Te așteptăm cu o atmosferă relaxată pe 20 septembrie, la bufetul „All You Can Eat” de la ISHA. Dar nu uita că porțile noastre sunt deschise în fiecare zi, între orele 12:00 și 22:00. Vino oricând alături de prieteni, familie, la o întâlnire romantică sau de afaceri și bucură-te de experiența ISHA, în interior sau pe terasa noastră umbroasă!