A Christmas Story

Seri de...

Acces: Cu plata

Pe 23 decembrie, celebrăm iarna și apropierea Crăciunului prin concertul "A Christmas Story" susținut de membrii comunității Sonore We.

Descoperim împreună bucuria Sărbătorilor și dăruim, prin muzică, către cei care au nevoie.

Concertul este caritabil - jumătate din fondurile strânse cu ocazia acestuia vor fi donate către Violeta Baltagaru, o domnișoară de aproape 12 ani, veselă, comunicativă, care suferă de paralizie cerebrală, ce îi afectează funcția locomotoare.
Viața Violetei este punctată de mai multe intervenții chirurgicale, încă din copilărie. In anul 2017, a suferit o operație la coloană și la picioare - operație ce a avut loc în SUA (Saint Louis, Missouri) . Mulțumită acestor operații, Violeta a putut să meargă la școală ca orice copil de vârsta ei.
De curând familia Violetei a aflat că sunt necesare alte 2 operații - de strabism în luna martie 2024 (la Infosan, București ) și la piciorul drept (la Paley European Institute din Varșovia) de către ortopedul american Dr. Matthew Dobbs, cel cu care a avut intervenția pe mușchi din 2017.
Costul estimat al operației de la Varșovia este de 25.000 de euro.

Donațile se colectează la Sediul Sonore We (Str. George Enescu, nr 8, București) sau la locație, în urna dedicată.

Vă așteptăm cu drag pe 23 decembrie, la Hard Rock Cafe, să celebrăm Crăciunul împreună și să aducem un strop de speranță. 

QR