7 ani de aCasa - intrare gratuita pentru copii

Parenting

Și tu poți să faci o donație accesând link-ul http://casaexperimentelor.ro/donatii/

Pe 06 ianuarie 2023, împlinim 7 ani! Cei 7 ani de aCasă, în care ni s-a mărit familia la 200.000 de vizitatori, în care am învățat că familia este mereu alături, gata să dea o mână de ajutor când ești în impas, chiar dacă fiecăruia în parte i-a fost foarte greu.

Vă mulțumim pentru generozitatea voastră și dorim să o răsplătim oferind intrarea gratuită (maxim doi copii la un adult plătitor) pentru cei care își fac rezervare online pentru 06 ianuarie 2023, între orele 10:00 – 17:00.

Evenimentul este dedicat familiilor, iar participarea se face pe baza rezervării efectuate online (puteti accesa sistemul de rezervari apasand si butonul Rezerva acum / Book now din pagina Facebook).

Numărul de locuri este limitat la 60 persoane pe oră. Vă rugăm să urmăriți ca ați finalizat toți pașii pentru rezervare, inclusiv dând click pe link-ul primit prin email, in caz contrar, rezervarea va fi inactiva si nu va fi luată în calcul.

Cei care vor sosi fără rezervare sau cu rezervări inactive in data de 06 ianuarie 2023, vor achita biletul de intrare pentru toate persoanele din familie.

Multumim tuturor celor care au ramas aproape de noi vizitandu-ne, donând sau distribuind postările noastre. Și tu poți să faci o donație accesând link-ul http://casaexperimentelor.ro/donatii/

La multi ani, Casa Experimentelor!

QR