40 de ani de rock cu TIMPURI NOI si Dan Iliescu

Concerte

Acces: Cu plata

Fiecare dintre membrii TIMPURI NOI, din orice perioadă, au pus amprente și au crezut în mesajul și sunetul de rock al acestei trupe care a devenit de recunoscut de la primele acorduri de electrică.

Trupa îi numără în mii de concerte, în zeci de hit-uri și în generații de fani.

 

Cât despre Dan Iliescu, el este constanta acestor decenii și fără el nu ar fi existat toate personajele emblematice care au intrat în familia rock-ului românesc: Luca, Stere, Tanța, Adeline, Luca, Văru Maftei, Maricica, Verginica, Veta, Bălălău, Rambo și....TATA. Din zona de realități sociale românești scriem doar câteva titluri: NATO, Victoria, Malu Valu, Emigrant USA, România, Unu Ține, Cântec de biruință, iar despre chitaristul Iliescu, toată lumea știe că altul mai bun și mai versati și mai profesionist, nu s-a întâmplat pentru 40 de ani la rând.

 

Aniversarea din București a celor 40 de ani ai trupei TIMPURI NOI se întâmplă pe 10 decembrie 2023, după o serie de concerte dedicate ce vor avea loc în țară. Ce va fi acolo vor afla cei care vor cumpăra bilete și cărora trupa le mulțumește deja. Rock, Tată!
Vă așteptăm în Clubul QUANTIC, pe 10 decembrie. Concertul va începe la ora 20:00 (acces de la ora 19:00). Bilete în vânzare prin iabilet.ro.

QR