1UP Meet & Play la 1 UP Gamers Pub

Board Games

Acces: Cu plata

Cât costă? 25 lei/persoană. Taxa se achită la fața locului, numerar sau cu cardul. Consumația din meniul locației se plătește separat.

Dragii noștri,

 

După cum știți, la 1UP Gamers Pub puteți veni oricând la un Board Game din colecția noastră și la o băutură delicioasă 

 

Ceea ce vă propunem la evenimentul 1UP Meet & Play este să ne vedem la un joc dornici de a cunoaște și alți pasionați sau curioși.

 

Chit ca veniți în grup sau individual, veți avea experiența unor noi parteneri de joc și, de ce nu, veți putea pleca acasă și cu un premiu.

 

Când? În fiecare miercuri, între 18:30-22:30. Puteți veni oricând în acest interval, nu e necesar să fiți de la început.

 

Unde? Pe str. Mendeleev, nr. 29 (zona Piața Romană), la 1UP Gamers Pub

 

Ce se va întampla concret? Pe măsura ce veniți, facem cunoștință și, cum se formează un grup, vă alegeți împreună jocul și porniți.

 

Colegul nostru o sa vă îndrume cu recomandări și explicații dacă veți dori să încercați ceva nou. De asemenea, puteți veni și voi cu board games dacă doriți.

 

Pe parcursul evenimentului vom organiza o tombolă cu premii.

 

Până la finalul serii puteți varia atât jocurile cât și partenerii de joc astfel încât experiența să fie cât mai interactivă și interesantă.

 

Cât costă? 25 lei/persoană. Taxa se achită la fața locului, numerar sau cu cardul. Consumația din meniul locației se plătește separat.

 

Vă așteptăm miercuri cu mare drag, bună dispoziție și chef de noi provocări.

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu prietenii noștri de la @Creative Board Gaming.

QR